Bet med Nikolaj Hansen

 

Du kan nu, når der spilles udvalgte kampe i Danmark eller udlandet, få nogle af spillernes vurdering af, hvordan de mener kampene ender - og læse deres begrundelse for, hvorfor de mener, som de gør!

 

Første mand på podiet er Nikolaj Hansen - i daglig tale "Hanne".

 

"Hanne" er truppens rolige og eftertænksomme fyr og det bliver interessant, at høre hans viden omkring fodboldresultater :-)

 

FCR Web holder lidt øje med hvem af spillerne, der ved mest om fodbold og er bedst til at gætte resultaterne. Det hele er bare for sjov - følg med her på hjemmesiden (på forsiden finder du link til "Bet med FCR".

 

Nikolaj Hansen:

 

Den sikre:

Arsenal – Chelsea  1 (odds 2.00) lørdag kl. 13.45

Chelsea har en hård midtugekamp i benene, og vil med garanti spare nogle profiler med henblik på midtugens returopgør på Camp Nou. Samtidig skal Arsenal bruge en sejr for at holde afstand til Tottenham og Newcastle i den tætte dyst om den tredje og sidste direkte CL-plads. I sidste weekend leverede holdet en dårlig indsats mod et godt kæmpende Wigan mandskab, og vil derfor med garanti gerne revanchere sig mod Londonrivalerne. Eneste minus er skadesramte Mikel Arteta, men derudover kan Arsenal stille i stærkeste opstilling. Det ligner et klart 1-tal.

 

Den usikre:

FC Barcelona – Real Madrid  X (odds 4.25) lørdag kl. 20.00

Begge hold har al fokus på midtugens returopgør i Champions league, hvor begge mandskaber skal ud og have en sejr for at gå videre til finalen. Man må derfor forvente at der spares nogle profiler fra begge holds side. Samtidig er der ingen af holdene der har lyst til at tabe et El Classico, så et kryds vil begge hold kunne leve med i forhold til omverdenen. Med stillingen i Primera i baghovedet, tror jeg, Guardiola satser mere på en Champions league pokal end et spansk mesterskab, selvom han nok aldrig ville indrømme det. Derudover ved Mourinho hvordan Barcelona skal stækkes – også på Camp Nou -, og han vil være mere end tilfreds med et uafgjort resultat, der dermed næsten sikrer hans hold et spansk mesterskab. Med alt dette i tankerne synes jeg, at odds 4.25 er meget fornemt.

 

Fidusen:

Næstved – Hjørring  1 (odds 2.95)  søndag kl. 15.00

Næstved må vinde på et eller andet tidspunkt! Holdet har lidt tre små nederlag i de tre første kampe, og skal der bare væres en minimal mulighed for overlevelse i rækken, så skal hjemmekampen mod bundkonkurrenten vindes. Seneste udekamp i Brønshøj burde have givet mindst uafgjort, og jeg tror sæsonens blot anden sejr kommer mod et Hjørringhold, der let kan komme til at undervurdere opgaven, efter den flotte sejr over FC Vestsjælland i sidste weekend. Kampen er mindst 50/50 og så må odds 2.95 siges at være flot!