Interview med Jeppe Kjær

Den 10. februar 2012 - og fem dage frem - kunne brugerne af FC Roskildes hjemmeside, stille spørgsmål til Jeppe Kjær.

Disse spørgsmål har Jeppe nu fået og besvaret, og det lidt alternative interview kan du læse her nedenfor:

Jeppe Lodberg: Hvor rart er det at have det flotteste fornavn og eksakt hvad er du blevet "klokket på" på din hurtigste 100 meter?

Jeppe Kjær: Det flotteste navn ved jeg nu ikke om det er. Men det er i hvert fald bekvemt. Jeg har faktisk aldrig fået taget tid på en “100 meter”- så det må komme an på en prøve.

John Nielsen: Hvorfor er du ikke mere direkte mod mål? - ofte dribler du mere end godt er?

Jeppe Kjær: Jeg forsøger faktisk at være direkte, så den holdning deler jeg ikke. Driblingerne er måske et udslag af, at der står forsvarsspillere i vejen, og at det derved kan være svært at komme på skudhold. Eller det kunne være et udslag af manglende overblik i f. t. hvor mine medspillere befinder sig - det forsøger jeg dog at forbedre.

XXOO: Jeppe, du er for lækker! Håber snart du bringer kaffe igen?

Jeppe Kjær: Tak Grøn, du er nu heller ik værst! Så vidt jeg ved er det din tur til at give kaffe. Nu snød du jo mig for en aspargessuppe sidst ;-)

Ole Larsen: Hvorfor bliver du i FCR, når du har fået tilbud fra Superliga klubber?

Jeppe Kjær: Umiddelbart lyder det som om, at du ved noget som jeg ikke ved.

Jesper Schnell: Hej Jeppe!

Jeg tror vi er gangske mange som afventer din endelige forløsning som målscorer i 1 division for FC Roskilde, Vi så jo selv hvor svært det var for holdet i efterårsæsonen 2010/11 da du var skadet, kan vi forvente en " skarp" Jeppe fra sæson starten i år ? hvis ja hvor mange byder du på i sæsonen ?

Jeppe Kjær: Ja det håber jeg. Jeg vil i hvert fald gøre mit til, at foråret bliver en hel del bedre end efteråret. Det vil jeg ikke sætte tal på. Mit primære mål for dette halvår, er at FCR forbliver i 1. division.

Anders Jensen: Hvad mener du selv er din(e) spidskompetencer, hvis man ser bort fra din speed?

Jeppe Kjær: Det er et godt spørgsmål - og svært at svare på synes jeg. I stedet vil jeg nævne nogle områder, som jeg fokuserer meget på at blive bedre til: mine førsteberøringer, mit spil med ryggen til målet, iscenesættelse og samspil med medspillere omkring mig, samt mit presspil.

Lille næb: I lørdagens kamp (mod Elite 300) bliver du beskyldt for at ramme en midterforsvar i dillermanden. Hvordan fik du knæet derop? :-)

Jeppe Kjær: Det var ikke knæet, det var hånden. ;-)

Michael Johansen: Hvor langt mener du selv dit talent rækker?

Jeppe Kjær: Det vil jeg helst ikke selv vurdere. Jeg koncentrerer mig om, at udvikle mig ved hver træning og kamp.

Mikkel Nymark Christensen: Hej jeppe - i hvilken barndomsklub startede du med at spille i

Jeppe Kjær: Jeg begyndte som fodboldspiller i Osted I.F. Her spillede jeg indtil for 5 år siden hvor jeg skiftede til FCR.

Martin: Hej Jeppe.

For nogle år siden læste jeg en artikel (eller så et indslag) om dine ambitioner om at komme i Superligaen.

Hvad er der sket? - er din udvikling gået i stå, eller har du ikke grebet chancen?

Vh. Martin

Jeppe Kjær: Hmm. Jeg håber da ikke, at den er gået i stå. Det føler jeg i hvert fald ikke at den er. Jeg har nogle dygtige medspillere og trænere omkring mig til dagligt, som kontinuerligt udvikler mine kompetencer som fodboldspiller.

Din definition af ”grebet chancen” har jeg svært ved at forstå. Hvilken chance taler du om?

Som fodboldspiller på dette (semi- professionelle) niveau, mener jeg, at det er vigtigt at have både målsætninger, ambitioner og sågar drømme.

Min ambition er stadigvæk at komme til at spille i Superligaen. Min drøm er at spille på landsholdet. Mit mål (mere kortsigtet) er at yde mit bedste hver gang for FCR - både til træning og til kamp.

Uden drømme, ambitioner og mere konkrete målsætninger, tror jeg ikke på, at man opnår særligt meget som fodboldspiller. Og nu har jeg jo forhåbentlig en del år endnu, så tingene kan jo stadig nås.

Om de forskellige ting så er realistiske eller ej, er en anden side af sagen. Men det vil jeg vente med at evaluere til når karrieren engang er slut.

Fra FCR Webredaktionen siger vi mange tak for de indsendte spørgsmål.

Hvis der - fra jer ærede brugere af FC Roskilde hjemmeside - fortsat er interesse for at stille spørgsmål til spillere og trænere, vil vi fortsætte serien af interviews.

Lige netop nu, kan du stille spørgsmål til en af efterårets helt store profiler Anders Nielsen (klik her)