3. juli 2018

Overbevisende sejr i testkamp

Her til eftermiddag spillede FC Roskilde første testkamp efter sommerpausen. Modstanderen var Santa Clara Athletics, USA.

FC Roskilde var klart det bedste hold og vandt en overbevisende sejr på 5-0. Holdet fra USA var ikke det stærkeste FC Roskilde har spillet mod, men de fightede af et godt hjerte, og gav alt hvad de havde i sig.

FC Roskilde kom hurtigt foran med 2-0 på mål af Mikkel Thygesen og Robert Larsen,. Mikkel Nøhr Christensen udbyggede føringen, da han sendte et frispark mod mål - bolden blev rettet af og snød målmanden. Emil Nielsen øgede til 4-0 ved en flot afslutning, efter godt forarbejde af prøvespiller Quincy Antipas.

I 2. halvleg scorede FC Roskilde et enkelt mål - målscorer var Morten "Skrappe" Nielsen med et fint hovedstød.

Følgende spillere startede på den i øvrigt gode bane i Asnæs:

Jannich Storch, Anders Nielsen, Stefan Hansen, Andreas Hermansen, Mark Gundelach, Mikkel Thygesen, Robert Larsen, Mikkel Nøhr Christensen, Nicolai Jessen, Emil Nielsen og Quincy Antipas.

Efter pausen kom følgende spillere på banen: Sebastian Blynov (målmand, U/19), Mathias Gehrt, Nicolai Vallys, Mathias Kisum, Nicklas Halse, Anders Qvist, Stenderup, Morten "Skrappe" Nielsen og Younes Bakiz (U/19).

FC Roskilde vil gerne sige et stort tak til Asnæs Boldklub for at stille bane og øvrige faciliteter til rådighed. Asnæs Boldklub kvitterer ved sige tak for besøget, og at de var glade for at være vært for kampen i dag.

Fredag går turen til Odense, hvor superligaholdet OB venter på Odense Stadion. Kampstart er kl. 13:00.