Optakt til FC Roskilde - FC Helsingør

Dagens kamp, der spilles kl. 15:00 i Roskilde Idrætspark, bliver et brag af en kamp - samtidig er det en nøglekamp for begge hold.

Hvis FC Roskilde skal holde sig helt oppe i toppen af rækken - der, hvor det som bekendt er sjovt at være - skal der point på kontoen i dag. Som det ser ud lige nu ligger Hvidovre suverænt i toppen og virker meget stærke. Holdet vandt i går hele 6-0 over FC Roskildes banemænd fra sidste weekend B1908. Men alle hold får en nedtur på et tidspunkt og her skal FC Roskilde placere sig lige efter og tage udfordringen på. FC Roskilde og Hvidovre tørner sammen i efterårets sidste kamp.

FC Roskilde og FC Helsingør ligger side om side i tabellen netop nu - FC Helsingør nummer tre med 21 point for 10 kampe og FC Roskilde nummer fire med 20 point for 11 kampe. Så tre point i dag vil virkelig lune.

2 division Øst er meget lige - f.eks. skal man helt ned på rækkens 10. plads for at finde et hold med under 18 point.

Til dagens kamp har både Anders Nielsen og Lasse Brandt Hansen karantæne, så det bliver spændende at se, hvilke løsninger cheftræner Anders Theil har i posen til os, når holdet løber på banen - forhåbentlig med stor støtte i ryggen fra de lyseblå supportere på lægterne.

 

Trænerteamet har udtaget følgende trup:

Lasse Sørensen

Michael Stryger

Anders Qvist

Ole Budtz

Casper Grønn Larsen

Martin Nielsen

Thomas Høy

Nicolaj Mikkelsen

Christian Hansen

Sean Christoffersen

Nikolaj Steen Hansen

Rajko Lekic

Emil Nielsen

Azad Corlu

Morten Jørgensen

Frederik Vang Larsen

Mathias Bølstad