Pokaldysten i Svendborg

Onsdag drager hele byens hold til det fynske, hvor FC Svendborg venter i pokal turneringen. Ovenpå den sidste uge med først nederlag til Esbjerg og dernæst til Vestsjælland er det nu tid til genrejsning. Det hårde startprogram med hele 4 af de 6 fuldtidsmandskaber, der befinder sig i 1 division er det faktisk en godkendt sæsonstart. Det kræver dog, at der i de kommende kampe i turneringen bliver fulgt op med point til kontoen, hvor de næste tre kampe byder på Hjørring ude, dernæst AB og Brønshøj hjemme.

Samtidigt skal vi meget gerne videre i pokalturneringen onsdag, hvor det gælder FC Svendborg fra 2 Division Vest. Det bliver på ingen måde nogen nem opgave, og der skal tages seriøst på opgaven, hvis det skal betyde avancement for Roskilde mandskabet. FC Svendborg er et godt 2 Divisionshold, der uden tvivl vil give alt, hvad de har i sig for, at det er dem, der er i bowlen, når der fredag trækkes lod til 16 dels finalerne. En kommende runde, hvor der for alle hold er stor mulighed for at trække et af de store superligahold.

Så der er meget på spil, når det onsdag kl. 16.30 går løs på Høje Bøge stadion i Svendborg og lad os håbe på, at spillerne finder tilbage til det gode spil, vi ved de evner. Vi kan hvis vi finder spillet frem håbe på vi kan leve op til favoritværdigheden, så vi kan komme blandt de sidste 16 hold i pokal turneringen.

Bemærk i øvrigt at der er arrangeret bus fra Rådmandshaven til den spændende pokalkamp. Der er afgang kl. 14 fra Rådmandshaven og prisen er kr. 300,- inkl. Bustur og billet til kampen. Kontakt Direktør Kim Milton på tlf. 20 13 44 33 for bestilling af billet til turen.