MotorPower er ny netværkspartner

Vi starter ugen ud med at byde velkommen til en ny partner i FC Roskilde. MotorPower har sat deres underskrift på en aftale, der gør dem til netværkspartnere i klubben det kommende år. De blev budt velkommen til vores netværksmøde i sidste uge. 
 
Jesper Bacher, CEO & Partner i MotorPower, ser frem til at støtte FCR: 
“MotorPower har valgt at blive sponsor for FC Roskilde. Vi har selv base i Roskilde, og vi ønsker at støtte op om byens stolte lokale fodboldhold, hvor vi ser et stort potentiale i både spillertrup og ejerkreds. Vi ved også, hvor vigtig det er med støtte, når man har sat kursen mod nye højder, og vi glæder os til at blive en del af den rejse.”
 
Direktør i FC Roskilde, René Christiansen, byder MotorPower velkommen:
“Vi er utrolig glade for, at MotorPower viser os støtte. Ligesom det er vigtigt, at tage hånd om nuværende partnere, er det mindst lige så vigtig at byde nye hjerteligt velkommen. Vi ser frem til samarbejdet og glæder os kun over, at de tror på vores projekt.”

Kort om MotorPower:

MotorPower lever af at give vores kunder exceptionel køreglæde ved at forløse din eksisterende bils fulde potentiale og kapacitet – eller ved at tilbyde leasing af premiumbiler. Vi kombinerer fornøjelse og den luksus, det er at køre bil i allerhøjeste klasse, når det gælder funktionalitet, styrke og design.
Mere end 20 års erfaring og samarbejde med nogle af de største internationale bilproducenter betyder, at vi er toneangivende, når det gælder motoroptimering og leasing. Vi stræber konstant efter at gøre det bedre. At nå endnu et niveau på vejen mod perfektion. At udfordre status quo.
MotorPower er din garanti for høj kvalitet, ekspertviden og excellent client service.