Emil Nielsen kåret til Årets Profil og Årets Spiller

Af: Alfred Winther Groth

Inden søndagens kamp mod FC Fredericia blev fløjtet i gang, skulle en helt særlig pris først overrækkes. Eller, faktisk blev det til hele to priser.

Efter et fremragende efterår, har Emil Nielsen også været aldeles velspillende i foråret, hvor han har bragt sin måltotal op på nu 20 sæsonscoringer. Foruden de mange mål, har han været en konstant truende faktor på modstandernes banehalvdel, hvor han har presset mangt og meget.

Blandt andet herfor blev han søndag kåret af Spillerforeningen til Årets Profil i 1. Divisionen efter en afstemning blandt sine kollegaer i rækken. Kort efter modtog han også prisen som Årets Spiller i FC Roskilde, efter at have fået mere end halvdelen af stemmerne i den afstemning, som fanklubben har stået for.

På lørdag har ”Emål” en teoretisk mulighed for også at snuppe topscorertitlen, hvis han kan overhale Ronnie Schwartz nuværende 23 scoringer.

Stort tillykke til en ægte Roskilde-dreng!

(På billederne ses Emil Nielsen med Anne Jakobsen, chefjurist for Spillerforeningen, og Steen Koustrup Christensen, formand for FC Roskilde Fan Club.)