2-2 efter fantomstart af FCR

Spar Nord og FC Roskilde havde gjort dagen til en fest - vejret var fantastisk og stemningen var i top. Alt var klar til en god kamp. Og det blev det faktisk også. Der blev i hvert fald spillet positiv offensiv fodbold.

FC Roskilde fik en fantomstart - en dyb bold i dybden til Lars Brøgger der sender bolden i nettet fra højre side. Man kan diskutere om målmanden burde have den - men faktum var, at der stod 1-0 til hjemmeholdet inden der var spillet to minutter.

Desværre fik Silkeborg udlignet alt for hurtigt. Bolden sparkes ind i målfeltet fra FCR's venstre side - pludselig står tre Silkeborgspillere med én lyseblå foran målet - Nicolaj Ritter sparker bolden i kasse via overliggeren, uden chance for Villadsen i FCR-målet.

FC Roskilde lader sig dog ikke ryste og fortsætte med flere optimistiske offensive aktioner. Fetai afslutter lige forbi et par minutter efter udligningen. To minutter senere bryder Brøgger igennem i højre sid - sender bolden på tværs, men ingen står klar til at sætte en inderside på.

Silkeborg har også en stor chance - 19 minutter er spillet, da Marcus Solberg står fri foran mål, men tilbuddet bliver ikke udnyttet.

21 minutter er spillet, da Fetai igen er på spil - men afslutningen mangler lidt skarphed.

Fem minutter før pausen har hårdtarbejdende Martin Andersen en afslutning på overliggeren efter et hurtigt taget frispark af Anders Nielsen. Og så er det alligevel Silkeborg, der slutter bedst af. Marcus Solberg bliver ikke afvist og han sparke udefra, helt ude ved stolpen, og bringer Silkeborg foran 1-2, som også bliver pausestillingen.

Fra 2. halvlegs start fortsatte spillet sådan set fint, men der var ikke de store afslutingstilbud. Efter 62 minutters spil får Silkeborg dog en stor chance efter klumspil og kun en superredning af Villadsen gjorde, at FC Roskilde blev holdt inde i kampen.

82. minutter er spillet, da FC Roskilde har et indkast - "De lyseblå" presser på for en udligning - Nøhr kaster langt, bolden afvises i første omgang og lander hos Valon Ljuti på kanten af feltet, der afslutter fint - men bolden blokeres til hjørnespark.

Den forløsende udligning kom, da kampen kun manglede tre minutter af den ordinære spilletid. Et hjørnespark fra venstre side blev sendt ind i feltet - bolden smutter hele vejen forbi med- og modspillere og ved bagerste stolpe dukker Jan Kristiansen op og sætter hovedet på bolden - et brøl bryder ud i "Reden" og jublen fra lægterne er ikke til at tage fejl af. FC Roskilde har kæmpet sig tilbage og har fået vendt et truende nederlag til en uafgjort. Er super afslutning på en rigtig god dag - og en fin afslutning på en ret seværdig fodboldkamp.

Et point til hver må vel siges at være i orden. Der blev givet og taget og der var chancer i begge ender.

Hele 2135 tilskuere så med - tak til alle fremmødte og på gensyn!

Kampfakta


FC Roskilde - Silkeborg IF 2-2 (1-2)

Søndag, den 27. september 2015, kl. 15.00

Roskilde Idrætspark

Tilskuere: 2135

Dommer: Benjamin Leander

Linjedommere: Elvis Boric & Lars Skibild Jensen

4. dommer: Frida Mia Klarlund Nielsen

 

Startopstilling:

Thomas Villadsen

Stefan Hansen

Anders Møller Christensen

Nikolaj Hansen (anfører) 

Anders Nielsen

Valon Ljuti

Mikkel Thygesen

Lars Brøgger Hansen

Jan Kristiansen

Martin Andersen

Bajram Fetai

 

Kampforløb:

2' 1-0   Lars Brøgger Hansen (FCR)
9' 1-1   Nicolaj Ritter (SIF)
23' Advarsel   Lars Brøgger Hansen (FCR)
27' Advarsel   Anders Møller Christensen (FCR)
43 1-2   Marcus Solberg (SIF)
87' 2-2   Jan Kristiansen (FCR)

 

Ind- og udskiftninger:

Min Ud Ind
76' Mikkel Thygesen Mikkel Nøhr Christensen
76' Bajram Fetai Andreas Lissau
89' Anders Møller Christensen Anders Qvist

 

Ikke benyttede spillere:

Frederik Vang Larsen

Jasin Khayat

Oscar Buch (U/19)