Hvis du holder af flot fodboldspil, entusiasme for de lokale klubber og en sportsoplevelse for hele familien, så er det på søndag, at du skal tage vejen forbi Roskilde Idrætspark, og støtte "de lyseblå" fra FC Roskilde i den sidste hjemmekamp, før vinterpausen.

Ikke siden 1980'erne, da de navnkundige brødre, Lars og Pauli Andersen, huserede på RB 1906 divisionshold, har Roskilde haft et bedre fodboldhold end det nuværende mandskab fra FC Roskilde, og givetvis, selvom det er svært at sammenligne, vil vi vove den påstand, at den nuværende trup fra FCR er en klasse over de daværende stjerner.

Med den glæde og leg ved fodboldspillet, som i øjeblikket lyser ud af truppen, er det en stor fornøjelse for alle sande fodboldfans at overvære holdets kampe, og alle der har fulgt holdet siden sommerferien kan sikkert skrive under på, at de har fået nogle fodboldoplevelser, de sent vil glemme.

Søndagens modstander er Svebølle, som i øjeblikket ligger lige over nedrykningsstregen, men som i de 2 sidste kampe har spillet lige op med både Fremad Amager og Næstved, og hvor kampene først er blevet afgjort i de allersidste minutter, men uheldigvis for Svebølle er kampenes udfald ikke gået deres vej.

Du kan endnu nå at opleve FC Roskilde's  fantastiske fodboldhold i den sidste kamp på  hjemmebanen inden vinterpausen, og som holdet har spillet i de seneste kampe, hvor de virkelig har leveret det, der må betegnes som "champagnefodbold", opfordrer vi alle i Roskilde og omegn til at møde talstærkt op på søndag i "Ørnereden" og bære holdet frem til sejr, som vil betyde, at vores drenge stensikkert vil overvintre på 1. pladsen i divisionen, uanset udfaldet af den sidste udekamp mod Næstved.

Vel mødt i Roskilde Idrætspark på søndag kl 13.