Når FC Roskilde på søndag løber på banen i Sundby Idrætspark mod Fremad Amager, er der ingen tvivl om, at det bliver "de lyseblå's"  første store eksamen i kampen om oprykning til 1. division.

Siden nederlaget på udebane til Helsingør har holdet været i en konstant stigende formkurve, hvor viljen til at løbe for hinanden, kampgejsten og glæden ved spillet med den runde læderkugle har været i højsædet, så det har smittet af på alle, der har set holdet, uanset om det har været på hjemme-  eller udebane.

Det overskud, som holdet besidder i øjeblikket, bliver givetvis også nødvendigt på søndag mod Fremad Amager, som de senere år har ført en noget turbulent tilværelse, da klubbens prof.afd. gik konkurs i 2009, og 2. holdet, som netop havde vundet serie 1 og rykkede op i københavnsserien, blev opgraderet til klubbens 1. hold.

Siden da er det gået stærkt, og på bare 4 år er det lykkedes at bringe holdet til dets nuværende placering lige i baghjulet på FCR. Først ved hjælp af tidligere FCR-træner Martin Jungsgård's hjælp og nu under cheftræner Tim Ilsø's ledelse.

Men som FCR spiller i øjeblikket og med den tro på egne evner, som lyser ud af  truppen, er der ingen tvivl om, at holdet kommer til Sundby for at tage point med hjem, og i de bestræbelser, er det en stor hjælp, hvis alle FCR-fans, så talstærkt som muligt, møder op og støtter holdet.

Som meddelt andetsteds her på hjemmesiden er der nu også mulighed for fælles transport, så der er ingen undskyldning længere for ikke også at støtte holdet på udebane.

God tur til Sundby Idrætspark.