Når FC Roskilde på søndag går på banen i Roskilde Idrætspark, er det et hold, der i de seneste kampe synes at være blevet mere og mere sammentømret, og spilleglæden med den runde læderkugle er blevet så tydelig, at den også smitter af helt ud på tilskuerrækkerne - senest oplevet i udekampen mod Frem. Her blev der sunget fødselsdagssang for Christian "Crille" Hansen, og både under og efter kampen klappet taktfast ned mod spillerne fra de medrejsende FCR-supporters som tak for den fodboldoplevelse, holdet havde disket op med.

Søndagens modstander, SC Egedal, er resultatet af en fusion i 2011 mellem Stenløse Boldklub og Ølstykke Fodbold Club, og i sæsonen 2012/2013 blev det til en 1. plads i danmarksserien, pulje 2, hvor det lykkedes holdet at score ikke færre end 80 mål i 28 kampe, som giver et bemærkelsesværdigt gennemsnit på 3,86 mål pr. kamp.

I denne sæson er det dog blevet til en mere behersket gevinst, da holdet indtager den øjeblikkelige 15. plads, men hvor det i de sidste 3 kampe er blevet til sejr over Næstved, uafgjort mod Fremad Amager og senest et nederlag mod Svebølle.

Det er derfor et FCR-mandskab, der må og skal gå til opgaven med den nødvendige vilje, disciplin og kampgejst for at sikre flere point, så holdet kan bevare den fortjente 1. plads i divisionen.

Så derfor alle FCR-fans: hank op i hele familien, også gerne bedstemor og bedstefar, onkler og tanter. Mød op i "Ørnereden" på søndag kl. 13 og vær med til at heppe vores drenge frem til sejr i en kamp, som dagens modstander selv kalder "kampen om hovedvej A6".

Vel mødt.