Når FC Roskilde på lørdag gæster Valby Idrætspark, er det et hold, der efter de seneste kampe møder op med selvtillid og vilje til sejr i bagagen, og det bliver sikkert også nødvendigt, når modstanderen hedder BK Frem.

De sidste kampe har jo vist, at drengene fra "Ørnereden " er i en opadgående formkurve, samspillet fungerer bedre, og viljen til at løbe for hinanden er nu også tilstede. Nu gælder det så bare om, at holdet også er på mærkerne fra start af, da det jo især er 1. halvleg, der har været akilleshælen for holdet, selv om de jo så rigeligt har kompenseret for det i 2. halvleg.

Lørdagens modstander, BK Frem, er jo en traditionsrig klub, som har fejret mange triumfer i tidens løb, men som måtte en tur i københavnsserien i 2010 på grund af en konkurs. Klubben er derfor nu, under cheftræner Henrik Jensen's ledelse, ved at opbygge et nyt ungt hold op, som givetvis vil gøre sig gældende fremover.

FCR's cheftræner Anders Theil har jo også haft en fortid som træner i Frem, og rygtet vil vide, at han faktisk har overværet flere af deres hjemmekampe i denne sæson. Det må derfor formodes, at han har et indgående kendskab til klubben, holdets spillestil og dens trofaste tilhængere, og har sikkert også på den baggrund et vist kendskab til, hvordan opgaven skal løses bedst muligt, så FCR kan drage fra Valby med flere point i kufferten.

Har du lyst til at støtte vores drenge i den svære udekamp, så mød op på lørdag kl. 15 i Valby Idrætspark, det er jo kun 20 min. kørsel ind ad Holbækmotorvejen, og vær med til at hjælpe dem igennem kampen. Forhåbentlig kan vi efterfølgende alle igen sætte kursen hjemad med bevidstheden om, at holdet fra domkirkebyen fortsat er på vej i den rigtige retning.

God tur.