FC Roskilde gjorde det igen - spillede en dårlig 1.halvleg, men rettede mere end rigeligt op på det efter pausen. Det er ved at blive en dårlig vane, men så længe at FCR formår at pille modstandernes forsvar fra hinanden i 2. halvleg, kan man jo ikke indvende noget.

Om 1. halvleg kan man roligt sige, at Nordvest FC scorede på de 2 chancer, de havde, og det gjorde FCR bare ikke, selv om der var helt åbne chancer og bl.a. et skud på træværket, så ville bolden ikke gå hjemmeholdets vej.

Og så må man bare sige "igen igen", for det var atter et forvandlet FCR-mandskab som entrede banen efter pausen, uden at cheftræner Anders Theil havde foretaget udskiftninger, men hans tro på at de samme 11 nok skulle indhente pause-stillingen, bagud 0-2, er imponerende, men bar så rigeligt frugt.

På bare 7 minutter i 2. halvleg nettede Emil Nielsen 2 gange og Lars Brøgger 1 enkelt, til 3-2 til hjemmeholdet, til hjemmepublikummets store jubel, inden NFC atter fik udlignet til 3-3 på vel stort set den eneste chance de havde i 2. halvleg.

Som 2. halvleg skred frem, fik  FCR taget brodden fuldstændig af de mere og mere modløse NFC-spillere, og i 81' minut fuldendte Emil Nielsen en perfekt kamp ved at score sit tredje mål til hattrick, da han satte panden på et hjørnepark fra Nikolaj Mikkelsen til stillingen 4-3.

I 88' minut blev kampen lukket helt, da Kristian Geertsen og Lars Brøgger legede småbold helt ude ved hjørneflaget i venstre side, og sidstnævnte derpå tog sagen i egen hånd og driblede forbi 4 modstandere og derefter passerede målmanden - klassemål af Brøgger til 5-3.

En helt igennem fantastisk eftermiddag i Roskilde Idrætspark, hvor spillerne blev klappet taktfast af banen efter overdådigt spil, og hvor hjemmeholdet virkelig fik sat en tyk streg under, at de nu for alvor er medbejler til oprykning til 1. division.

Weekendens kampe betød, at FCR nu indtager 2. pladsen i divisionen kun 2 point efter Helsingør, og med den formkurve holdet er i, er det med spænding, at vi imødeser de kommende kampe i efteråret.