Der var intet, der tydede på, at det var FCR's dag i Nykøbing, da 1. halvleg var godt igang og NFC i 16. minut havde bragt sig foran 1-0, da vores forsvar ikke fik sparket bolden ordentlig væk.

Efter den dårligste halvleg som FCR har præsteret i denne sæson, var det op til træner Anders Theil at ændre på tingene i pausen, og om det var skideballer eller konstruktiv snak eller begge dele skal være usagt, men det virkede ihvertfald, og med tidlig indskiftning af Christian Hansen og Lars Brøgger blev der mere bid i FCR's offensiv.

Først er Emil Nielsen tæt på at score på en tilbagelægning, og i 65' minut får Morten Walldo udlignet i en klumpspilssituation, og kun 3 minutter senere prikker Emil Nielsen bolden forbi NFC's målmand og i netmaskerne til 1-2.

10 minutter før tid stormer Kristian Geertsen til baglinien, sender en følt aflevering indover til Emil Nielsen, som sætter panden på og scorer kampens flotteste mål på hovedstød efter et perfekt udført angreb.

NFC ligger på sidstepladsen i divisionen, og om det var undervurdering af modstanderen, eller om det var den lange køretur, der gjorde at FCR's drenge skulle bruge hele 1. halvleg til at komme i omdrejninger, må stå hen i det uvisse, men faktum er, at vi igen fik 3 vigtige point.

Da samtidig både Helsingør og Næstved tabte, er der nu kun 2 point til toppen af tabellen, så nu er FCR for alvor igen med i toppen af den jævnbyrdige 2. division øst.