I søndagens hjemmekamp mod BSV måtte cheftræner Anders Theil se bort fra Rajko Lekic, som sad udenfor med en mindre knæskade, og i stedet for blev der plads til Lasse B. Hansen i front ved siden af Emil Nielsen, og det gav FCR ekstra kraft og tyngde i angrebet, kombineret med et evigt arbejdsraseri af især Emil Nielsen.

Det første kvarter så holdene hinanden an, men i 18' minut tvinger FCR bolden mod BSV's mål - bolden danser på mållinien, men deres forsvar fik i tre forsøg afværget presset.

Kort efter erobrer anfører Nikolaj Hansen bolden, og han sender med en dyb stikning mellem 2 modstandere bolden frem til en fremstormende Lasse B. Hansen, som med et fladt skud passerer BSV's målmand tæt op ad den ene stolpe - flot og fortjent føringsmål.

Man skulle hen til 5 minutter før pausefløjt, da Kristian Geertsen som er løbet med op, modtager bolden og sender et fladt skud mod BSV's mål, udenom målmanden, og skuddet får lov at trille stille og roligt i netmaskerne - fortjent scoring.

Efter pausen er det et endnu mere aggressivt FCR-mandskab som presser modstanderen tilbage på egen banehalvdel, og som tiden går, bliver BSV's mandskab mere og mere modløst og opgivende, og halvlegen udmønter sig i flere målchancer til hjemmeholdet, men ind vil bolden ikke, og kampen slutter så med sejr på 2-0.

Sammenfattende må man sige, at den aggressivitet og kampgejst som FCR viste, især i 2. halvleg, var med til, langsomt men sikkert, at tage brodden ud af modstanderen, og hvis så de store chancer FCR tilspillede sig, også var blevet udnyttet efter fortjeneste, kunne og burde sejren være blevet et par mål større.

Alt i alt var det en positiv eftermiddag i Roskilde Idrætspark, hvor hjemmeholdets aggressivitet blev udslagsgivende, og hvor eksempelvis Kristian Geertsen virkelig fik vist sin hurtighed og evne i FCR's venstre side, og Jesper Håkansson atter er begyndt at fordele spillet på midtbanen med hurtige omstillinger, der så efterfølgende udmunder sig i chancer til angrebet. Det er positive elementer at bygge videre på i FCR's spil hvor gejsten, kampviljen og spilleglæden atter har indfundet sig.