Efter weekendens nederlag  på udebane til FC Helsingør,  er FC Roskilde foreløbig placeret i baghjulet på de 2 førerhold i divisionen, og derfor er opgaven nu at hægte sig på og ihvertfald sikre sig pointhøst i hjemmekampene.

Når det så er sagt, skal de 2 førerhold nok på et tidspunkt i turneringen løbe ind i nederlag, og her er det så vigtigt at FCR er klar til igen at deltage i topstriden, og første skridt på den vej skal tages på søndag mod BSV.

BSV startede sæsonen godt og lå med i toppen, med 10 point efter de 5 første runder, men de sidste 2 kampe er begge endt med nederlag, og holdet har åbenbart mistet lidt af gnisten, og det må og skal FCR udnytte på søndag.

Kampen mod  Helsingør var en kamp mellem 2 lige hold,  og udover hattrick af Anders Holst, kunne vi godt være med spillemæsigt i topkampen, og det er dette moment som FCR's trænerteam må bygge videre på når holdet skal sættes til kampen mod BSV.

Sammenholdt med den brede og talentfulde trup som Roskilde har i denne sæson, er kravet mod BSV en hjemmesejr, og så bare håbe på at topholdene får begrænset pointhøst, så er vi med igen hvor det for alvor er sjovt.

Mød op i Roskilde Idrætpark på søndag og støt vores drenge, så modstanderen mærker at "Ørnereden" er en uindtagelig fæstning.

.