Dagens opgave var at få 3 point til tabellen og mere gejst i angrebet, og begge dele lykkedes, men det fortjente føringsmål måtte vente til 80' minut inden det lykkedes, men sikken et.

Kampen mod Vanløse var kun 6 min gammel da Rajko Lekic i siden af feltet spiller skråt tilbage til en fri Jesper Håkansson som totalt misser skuddet.

I 12' minut sender Rajko Lekic bolden ind over feltet til Lars Brøgger Hansen som rammer godt med panden men Vanløse's målmand får pareret. I samme minut sender Håkansson et hårdt skud på overliggeren, som derefter går over mål.

I 26' minut er Vanløse tæt på at komme foran, da 2 FCR-folk ikke får sparket væk foran eget mål og en Vanløse-spiller pludselig er alene foran Frederik Vang's mål men han får pareret mesterligt og 1' halvleg slutter med endnu et par chancer til begge hold men stadig uden mål.

Efter pausen presser FC Roskilde spillet længere frem på Vanløse's banehalvdel, og i 62' minut spiller hjemmeholdet ping-pong i angrebet - Rajko til Lars Brøgger og videre til en totalt fri Håkansson der kikser skuddet som går ved siden af mål.

FCR presser og sætter tempoet i vejret i håb om et føringsmål, og i 80' minut kommer forløsningen endelig - Michael Stryger tilkæmper sig bolden i højre side tæt på baglinien,  og sender bolden i en bue ind foran mål hvor Rajko Lekic på kanten af feltet "firsttimer" til bolden som klokkerent går i netmaskerne under overliggeren, uden chance for Vanløse's målmand - et pragtmål som må kandidere til årets mål i Roskilde.

I 88' minut er det tæt på 2-0 da Rajko spiller til en helt fri Håkansson, hvis skud Vanløse's målmand dog får klaret med en fodparade og kampen slutter så med en 1-målssejr til FCR.

Igen holdt forsvaret buret rent og angrebet fik sat mere tempo på og tilspillede sig en del åbne chancer, så en 3-målssejr havde været mere retfærdig, og positivt at holdet med vilje og gejst kæmpede for og fik de 3 point, så FCR stadig er med i toppen af tabellen, når chancerne så også bliver udnyttet til mål, skal modstanderne nok få et par hede timer hver gang der står FC Roskilde på menuen.