Sæsonafslutninger med et brag!

Af: Alfred Winther Groth

U19

FC Helsingør 1 – 3 FC Roskilde

11’ 1-0, Ashab Mukudajev

19’ 1-1, Casper Grening

35’ 1-2, Mattheo Clifford

75’ 1-3, Mathias Rehder

På udebane mod FC Helsingør var en sejr det altoverskyggende krav i kampen for fortsat at hænge ved i toppen af U19 Divisionen. Efter et hurtigt føringsmål fra værterne fandt drengene rytmen. Og da de først blev skudt i gang på to flotte mål af Grening og Clifford så de sig ikke tilbage. En overbevisende og flot sejr blev det til – og dermed overvintrer drengene på en flot tredjeplads.

U17

FC Helsingør 2 – 1 FC Roskilde

19’ 0-1, Saif Ahmed

67’ 1-1, William Arnesen

85’ 2-1, William Arnesen

Det blev noget af en rutschebanetur, som U17-drengene kom ud på, da de lørdag drog til Helsingør. Umiddelbart virkede det som en overkommelig opgave at slå Kronborgs naboer, men det skulle vise sig at være sværere end som så. Mest af alt skyldtes det nok, at Patrick Szankowski efter kun 31 minutter måtte gå tidligt i bad. Herfra ændrede kampens præmisser sig noget, og det var desværre derfor ikke overraskende, at værterne endte med at tage alle tre point i en ellers vigtig topstrid.

U17 Future – Træningskamp

FA2000 1 – 3 FC Roskilde

24’ 0-1, William Vincens Olsen

44’ 0-2, Lucas Agertoft Møller

49’ 1-2

79’ 1-3, William Vincens Olsen

Efter at have afsluttet efterårsturneringen for cirka to uger siden, tog U17 Future-holdet allerede i denne weekend hul på forberedelserne til forårets turnering. Søndag var der planlagt en træningskamp mod FA2000 – et Øst 2-hold, der gerne skulle slås. Og det blev det også tilfældet, da drengene på flot vis slog værterne med 1-3 og fortsatte de flotte takter fra efteråret.

U15

FC Roskilde 0 – 1 A27

61’ 0-1, Mattias Gargas

Selvom det var turneringens sidste kamp, var der aldrig rigtig noget på spil i fredagens aftenkamp mellem FC Roskilde og A27 i U15 Drenge Øst 1-opgøret. Vores knægte havde sikret sig en tredjeplads og kunne med en sejr eller nederlag hverken rykke op eller ned i tabellen. Derfor var det heller ikke overraskende, at det var gæsterne fra A27, der bød ind med mest. Efter en times spil blev sejrsmålet scoret – og dermed kunne de hoppe tre pladser op i tabellen.

U14

B93 1 – 6 FC Roskilde

Drengene var opsatte på at få sluttet et fantastisk efterår af på den bedst tænkelige måde. Og det må man sige at de gjorde! Sebastian Windeleff, Alexander Simmelhack og Aksel Halsgaard sørgede for en 3-0 føring ved pausen og i 2. halvleg ville også Simon Mikalsen og Oscar Schwartau bidrage med scoringer, inden Alexander Simmelhack lukkede med sit 2. mål i kampen. I mellemtiden havde B93 fået pyntet på stillingen via en straffesparksscoring.
Slutresultatet 6-1 til FCR og dermed er 3. pladsen i Øst 1- Pulje 1, sikret som minimum.
Såfremt at det lykkes Lyngby at tage point fra Brøndby næste weekend, så slutter FCR drengene som nr. 2, da de er bedre indbyrdes i forhold til både Brøndby og Lyngby.
Skrevet af: Thomas Rosenberg

U13

GVI 6 – 0 FC Roskilde

Med to prøvespillere fra start, var det et noget sammensat U13-hold, der lørdag spillede vintersæsonens anden træningskamp mod Gentofte Vangede Idrætsforening. Et hold der til dagligt huserer i Øst 1, hvilket er højere end vores egne knægter. Selvom drengene kun gik til pause bagud 2-0, så blev værterne en lidt for stor mundfuld i anden halvleg. Til trods for en brav fight så var dagens modstandere bare det bedre, og det sås også på resultatet.