Kære deltager til FC Roskilde - Roskilde KFUM

I aften løber sæsonens sidste hjemmekamp af stablen i Roskilde Idrætspark. Og hvilken en af slagsen! Det er et brag af lokalopgør og vi forventer at der kommer op imod 1.500 tilskuere.

Dørene åbner kl 17:30, og den første time vil der være billige priser i baren.

• Øl - 25,-
  • Sodavand - 15,-
  • Kaffe og varm kakao - 10,-
  • Irish Coffee - 40,-

På vores torv har vi opstillet store parasoller og vi har sat varmelamper op. Fra 17:30 og frem til kampstart vil der være DJ til at sætte den festlige stemning.

Vi åbner både vores hovedindgang ved Rådmandshaven, samt indgangen ved Kildegaarden. Vi anbefaler at de, som har billet til tribunen, og de som kommer tidligt til fredagsbar på torvet benytter sig af indgangen ved Rådmandshaven.

Har du en billet til en ståplads, og kommer efter kl 18:00, anbefaler vi at du benytter indgangen ved Kildegaarden.

Både Spar Nord Loungen og klubhuset på tribunen er fyldt helt op med glade mennesker, så klubhuset er desværre IKKE åbent i dag.

Vi glæder os til at se jer til et brag af en fodboldfest.

De bedste hilsner

FC Roskilde