Mod Blokhus søndag kl. 15

Så er det endelig tid til sæsonens første hjemmekamp. Søndag går det løs, når vi tager imod oprykkerne fra Blokhus i Roskilde Idrætspark. Efter vi har startet sæsonen med to udekampe, henholdsvis i pokalturneringen (Nakskov) og 1. division (Hobro), er det nu tid til at spille foran hjemmepublikummet.

Søndagens modstander er på ingen måde nogen nem opgave. Oprykkerne har et spændende hold og er i øvrigt under kyndig ledelse af rutinerede Søren Kusk. Blokhus lagde på fornem vis ud med at komme på pointtavlen via 2-2 i første kamp mod AB. Så ingen tvivl om hele byens hold skal være på tæerne hvis vi skal have alle tre point som der meget gerne skal sættes på tavlen. Efter en skidt indsats i premieren ude mod Hobro, hvor det eneste positive var det uafgjorte resultat vi fik ud af anstrengelserne, håber vi på at spillerne finder melodien og spiller noget af den gode fodbold, vi alle ved, de kan spille.

Hele byens hold har faktisk ikke tabt i de sidste 11 kampe, vi har spillet, seneste nederlag var 1.maj (Vejle – FC Roskilde 2-0) og seneste hjemmebane nederlag var 10. april (FC Roskilde – Skive). Så kom og støt holdet i sæsonens første hjemmekamp og bemærk i den forbindelse, at kampen spilles kl. 15. Vel mødt!