Goddag til tre nye - farvel til "Skrappe"

FC Roskilde har skrevet kontrakt med nogle spændende profiler i denne uge, som vi derfor gerne vil præsentere:

Abdoulie Njai (kaldet AB), som er en ung, spændende spiller, der kan bruges både som back og kant. Han har tidligere spillet i FREM og er en spiller, som vi har fulgt i et stykke tid. Han har en god fysik og masser af fart i benene.

Dawada Ngum, som Carsten Salomonsson mødte for 3 år siden i en lufthavn i Benin, hvor Dawada var med det gambianske landshold. Han har spillet over 200 kampe for FC Rosengård i Sverige og de sidste 2 sæsoner i Brønshøj. En fantastisk fyr og en hårdtarbejdende højre back, der stadig spiller for det gambianske landshold.

Marco Priis, som er en 190 cm høj keeper og som er blevet anbefalet af en god ven af Salomonsson. Han har de sidste 4 år været hos Hamarkameratene i Norge og har i 14 dage været til prøvetræning i FC Roskilde og har derfor netop underskrevet en 1- årig kontrakt med klubben.

Vi har samtidig dags dato sagt farvel til Morten "Skrappe" Nielsen efter gensidig aftale. Morten har været i klubben siden februar 2016 og har været en vigtig del af truppen. Det blev til 69 optrædener og 21 mål for den skarpe angriber