Optakt tilFC Roskilde er endnu engang involveret i en kamp, hvor der er lagt op til drama og 100% fight, når holdet besøger Næstved Stadion på søndag kl. 15:00.

Udover kampen om de livsvigtige point, har denne kamp yderligere den interessante facet, at det er et klassisk arvefjendeopgør, som begge hold indædt ønsker at vinde. Så det kan forventes, at begge hold vil kæmpe til sidste blodsdråbe.

FC Roskilde har en del skader og har brug for at det snart bliver "stolpe ind" i stedet for "stolpe ud", som det har været de seneste kampe. Næstved, der lå håbløst i bunden af Betsafe Ligaen i vinterpausen, har fået gang i pointhøsten og har vundet deres seneste to kampe.

Endvidere har kampen den lille "krølle", at tidligere sportchef i FC Roskilde, Jesper Sommer, nu er sportschef i Næstved.

Som optakt til kampen har FCR Web kort talt med cheftræner Carsten Broe:

 

FCR Web: Vi har desværre tabt de to sidste kampe - hvad synes du har manglet på holdet?

Carsten Broe: Vi savner stabilitet i vores indsatser og har for mange perioder hvor vi falder ud af kampene.

 

FCR Web: Hvordan ser det ud med truppen op til Næstved kampen?

Carsten Broe: Vi har desværre en del spillere ude. Anders Nielsen har karantæne, Jacob Rasmussen, Morten Walldo og Nikolaj Hansen har ikke trænet i denne uge og er meget tvivlsomme. Håkansson har ligget med influenza, så han er måske også væk?

 

FC Roskilde brug for at den støtte, der kan mobiliseres, så mød op på Næstved Stadion og støt Hele Byens Hold!

Vel Mødt!