Jeppe Kjær nettede to gange

I dagens træningskamp mod Vanløse, viste Jeppe Kjær, at han er stærkt på vej tilbage mod topformen. Vanløse blev besejret med 2-0, og målene blev altså sat ind af Jeppe Kjær - begge mod slutningen af kampen, hvor det så ud til, at Vanløses kræfter var ved at slippe op.

Jeppe havde også et stort tilbud i første halvleg, hvor han var alene med Vanløses målmand, men Jeppe skød desværre lige på målmanden.

Kampen blev spillet i et rimeligt tempo, og FC Roskildes midtbane med Jakob Rasmussen og Nicolaj Mikkelsen viste fine takter.

Efter kampen talte FCR Webredaktionen med cheftræner Carsten Broe:

FCR Web: Var du tilfreds med holdets indsats i dag?

Carsten Broe: Ja, jeg synes godt vi kan være tilfredse med den måde kampen kom til at forløbe på.
Vi kontrollerede kampen fint.

 

FCR Web: I sidste uges kamp var du utilfreds med holdets mentalitet - hvordan ser du på den efter kampen idag?

Carsten Broe: Vi har haft en snak i løbet af ugen, om hvordan vi skal forholde os til den modgang, der kommer i kampene og allerede idag, så det markant bedre ud. Vi havde en fin fokus hele kampen igennem!

 

FCR Web: Det ser også ud til at Jeppe Kjær er ved at komme i omdrejninger?

Carsten Broe: Kjær var en af de spillere, der havde problemer med at holde fokus i sidste uge.
Det pynter på hans spil, når han formår at holde koncentrationen i samtlige 90 min.

 

FCR Web: Er der andre spillere, som du synes er på et godt niveau i øjeblikket?

Carsten Broe: Vores centrale midtbane med Nikolaj Mikkelsen, Jacob Rasmussen og Morten Walldo var jeg rigtig godt tilfreds med i dag, og så synes jeg at Jens Mårtensen ser spændende ud på kanten.

 

FCR Web: Du har før udtrykt stor utilfredshed med vores organisation i 4-3-3 systemet - i dag havde Vanløse ikke en afslutning på vores mål, så der er vel fremgang at spore?

Carsten Broe: Bestemt! Jeg synes der er stor fremgang i vores organisation. Vi er helt klart på vej i den rigtige retning med vores struktur i 4-3-3.

 

FCR Web: Vil du også se holdet spille 3-5-2 i nogle af træningskampene?

Carsten Broe: Ja, vi skal kunne spille begge systemer, men 3-5-2 sidder i skabet, så vi arbejder meget med 4-3-3 i øjeblikket.