Carl Ras er ny Plus Partner

18. juni 2021

FC Roskilde er glade for at kunne byde endnu en sponsor velkommen til vores sponsornetværk, der efterhånden råder over en lang række forskellige kvalifikationer og virksomheder. Carl Ras er seneste tilføjelse til dette og kommer til som Plus Partner, hvilket vi ser meget frem til.

Rasmus Adsbøl fra FC Roskilde glæder sig over endnu en tilføjelse til netværket:
“Vi er meget glade for at få Carl Ras med ombord i FC Roskilde & vores erhvervsnetværk. De viser, at de støtter byen og det projektet vi er i gang med i klubben. Jeg er sikker på, at netværket kan få glæde af aftalen - både for Carl Ras og resten af medlemmerne.”

Om Carl Ras:
Alt indenfor værktøj. Carl Rasmussen stiftede Carl Ras i 1932, og siden er der sket meget, men vores fokus er stadig det samme: vores kunder og at servicere dem, så de effektivt kan løse deres opgaver.

Vores sortiment udvikler sig også til stadighed, og vi er stolte af, at det rummer mere end 40.000 varenumre, som konstant udskiftes og vokser, sammen med vores kunders behov.