Træningskamp mod Frem

FC Roskilde er i fuld gang med forberedelserne til næste sæson, der for holdets vedkommende starter med udekampen mod Rishøj, den 4. august 2012.

Næste træningskamp spilles i morgen onsdag mod Frem, der efter tvangsnedrykningen til Københavnerserien kun har haft fremgang - og med to oprykninger i træk, er de nu igen at finde i 2. division.

 

Kampen spilles kl. 18:30 på stadion i Roskilde Idrætspark.

FC Roskilde spillede første træningskamp (3 x 30 min) mod Herlev i lørdags. Herlev scorede kampens enlige mål, på deres eneste reelle chance, hvorimod FC Roskilde havde bolden mest og tilspillede sig en del chancer, der dog desværre ikke blev udnyttet.

FC Roskilde-spillerne havde tunge ben, idet onsdags- og fredagstræningen havde budt på stenhård løbetræning. Spillerne gav sig dog fuldt ud i kampen og fik adskillige flere "meter i benene" i løbet af kampen. Spillerne arbejdede godt for hinanden, viste en positiv attitude og var meget i boldbesiddelse, men som nævnt manglede lige den sidste skarphed inde foran mål. Samtidig blev der prøvet forskellige spillere på forskellige pladser - men det er jo også blandet dét træningskampe er til for.

Kom og støt gutterne i morgen!