Tilskuer- og billetinformation FCR - AB

På fredag, den 20. november, spiller vi årets sidste hjemmekamp, når AB gæster Roskilde Idrætspark, klokken 19:00.

For at sikre os, at alle får den absolut bedste og sikreste oplevelse, kommer her en række anbefalinger og opfordringer til hvordan vi agerer på stadion:
  • Kom i god tid, så vi undgår kø og for mange mennesker i døren. Vi åbner dørene en time før kampstart.
  • Følg vores skiltning samt andre anvisninger ved Roskilde Idrætspark og hold altid minimum en meters afstand til andre.
  • Bliv så vidt muligt på din siddeplads før og under kampen - rejs dig kun ved toiletbesøg eller besøg i salgsboderne.
  • Vend ryggen til andre tilskuere på din række, når du bevæger dig til og fra din siddeplads.
  • Hold god håndhygiejne og benyt venligst de opstillede håndspritdispensere. Undgå samtidig at røre ved håndtag, gelændere mv.
  • Undgår kram, håndtryk og tæt kontakt med personer, der ikke er nærtstående.
  • Vær ekstra opmærksom og tag hensyn ved jubel, sang og råb.

Billetsalg:
Grundet Corona-restriktioner vil der være et begrænset antal billetter til salg, da vi kun kan lukke 380 tilskuere ind i Roskilde Idrætspark. Det er derfor vigtigt, at du sikrer dig  din billet i god tid. Det er IKKE muligt at købe billet i døren - kun i forsalg via nedenstående link. Billetten kan både vises på din telefon og ved udprint.

Divisionsforeningens turneringsadministration meddeler endvidere, at der ikke vil være adgang til kampen for tilskuere af udeholdet.

Sæsonkortholdere:
Har du et sæsonkort, skal du “aktivere” dit sæsonkort før hver kamp, så vi kan registrere, at du kommer i Roskilde Idrætspark. Alle med sæsonkort for sidste sæson, har vi som tidligere nævnt, forlænget denne halvsæson.

Du bliver registreret ved at sende en mail til Christian på cw@fc-roskilde.dk senest torsdag, den 19. november, kl. 19:00.

Har du ikke sæsonkort endnu, kan du købe det her: https://boldbillet.dk/show/event/fc-roskilde-saesonkort-2020-2021.

Ligger du inde med en fribillet til vores hjemmekamp, skal den indløses på samme vis som sæsonkort. Du skal altså også sende en mail til Christian på cw@fc-roskilde.dk og fortælle, at du kommer til vores hjemmekamp, så vi kan registrere dig inden torsdag den 19/11 kl. 19:00.

Code of Conduct – adfærdskodeks:

Divisionsforeningen har udarbejdet et adfærdskodeks, som I bedes være opmærksomme på. Det skal sikre god opførsel og adfærd. Adfærdskodeks kan ses herunder: