FCR skuffede i Næstved

10 kampe i træk uden nederlag – men så gik den ikke længere.

Med dagens præstation kan man nu heller ikke forvente at få point med hjem fra Næstved Stadion, rækkens nummer 4. For indsatsen var uengageret, usikker og usammenhængende. Faktisk en rigtig skidt kamp, hvor intet lykkedes og alle leverede under sædvanligt niveau. FCR lavede et utal af tekniske fejl og hele holdet havde en kollektiv ”off-day”.

Det startede ellers med FCR i førertrøjen. Kampen var to minutter gammel da Rajko Lekic slår et frispark ind i feltet – bolden havner hos Nicolai Mikkelsen, der halvflugter lige over mål. Kun et par minutter senere, rykker Lasse Brandt Hansen frem i højre side og slår en flad bold ind til forreste stolpe, hvor Mikkelsen igen dukker op, han afslutter flot, og kun en flot redning af Næstved målmanden gør, at FCR ikke bringer sig foran.

Herefter var der lidt ”stillingskrig”, men efter små 20 minutters spil, havde Næstved et godt gennemspillet angreb og kun en sidste fod fra Michael Stryger, der får sparket væk i sidste sekund gjorde, at Næstved ikke fik scoret. Man kunne fornemme, at Næstved fik mere hold på deres spil og langsomt fik de overtaget i spil og chancer.

Efter godt en halv time satte Næstved igen et angreb ind – med flot kombinationsspil kom de til en god afslutning, men en flot redning af Mikkel Hasling i FCR-målet klarede situationen.

Næstved overtog endnu mere af spillet, men FCR kunne gå til pausen med 0-0.

2. halvleg var kun fem minutter gammel, da Næstved får frispark i deres højre side. Kasper Mertz triller den til teknisk dygtige Mikkel Rygaard, der får lov til at trække ind i banen og  sparke bolden i kassen i modsatte side.

Fem minutter senere, får FCR et godt tilbud. Efter et hjørnespark lander bolden midt for målet – lidt ude i feltet – hos Anders Nielsen. Anders afslutter faktisk rigtig fint, men en Næstved spiller kaster sig ned i skuddet og "tackler" bolden ud til et nyt hjørnespark.

Uret viste 61 minutter, da Gartenmann taber en bold i egen forsvarszone – bolden spilles på tværs men igen var Hasling klar med en super redning.

Det endelige ”dødsstød” kommer da den gamle målræv, Karsten Jensen, blev skiftet ind – FCR mister bolden i højre side, bolden spilles hårdt ind midt i banen til Rygaard, der med en førstegangsaflevering splitter FCR-forsvaret – bolden lander hos en fri Karsten Jensen, der sikkert kan sende den i netmaskerne til slutresultatet 2-0.

Sejren var fortjent og FCR-spillerne har en del de hver især skal arbejde med, hvis de skal tage kampen op mod Hvidovre på søndag i sæsonens sidste kamp. I dag spillede FCR uden spillere som Emil Nielsen (karantæne), Lars Brøgger, Nikolaj Hansen og Christian Hansen (alle ude med skader) - og de var savnet i dag.

Afslutningen på sæsonen i 2. division øst – både i top og bund – er super spændende. FC Helsingør tabte overraskende til Rishøj i dag – Hvidovre vandt – og inden sidste kamp fører Hvidovre med to point ned til FC Helsingør.

I bunden mødes Fremad Amager og Herlev til den afgørende kamp om hvem der rykker direkte ned i Danmarksserien og hvem der skal spille play-off kamp mod nummer 14 i 2. division vest, om at få lov til at forblive i 2. division til næste år. Se mere her!

Men lad os håbe FCR afslutter en lidt blandet sæson af med en fin præstation på søndag, så holdet kan gå sommerferie med oprejst pande. Det fortjener holdet og de trofaste tilskuere i Roskilde Idrætspark, der loyalt støtter op om holdet. Vi håber at se mange af jer på søndag i  Hvidovre på "Kæmpernes Arena".

 

KAMPRAPPORT

Kamp:                 Næstved - FC Roskilde 2-0 (0-0)

Tid:                     Søndag, den 16. juni 2013, kl. 15:00

Sted:                   Næstved Stadion

Status:                2. division øst

Tilskuere:            544

Dommer:             Lars Christoffersen

 

Startopstilling:

Nr.       Spiller                                         

1          Mikkel Hasling

2          Michael Stryger

6          Martin Nielsen

8          Morten Walldo (anfører)

10        Nicolai Mikkelsen

17        Lasse Brandt Hansen

13        Anders Nielsen

20        Rajko Lekic

14        Sean Christoffersen

28        Stefan Gartenmann

29        Frederik Kragh

 

Kampforløb:

Min.  Status          Spiller                                                                  

1       Advarsel       Joakim Normann (Næstved)

30     Advarsel       Anders Nielsen (FCR)

50     1-0               Mikkel Rygaard (Næstved)

66     Advarsel       Andreas Lissau (Næstved)

68     Advarsel       Mathias Nielsen (Næstved)

84     2-0               Karsten Jensen (Næstved)

87     Advarsel       Lasse Brandt Hansen (FCR)

 

Ind- og udskiftninger:

Min.    Ind                                     Ud                                                 

73       Anders Qvist                      Morten Walldo

73       Mathias Cordua                  Frederik Kragh

83       Lasse Højer                       Sean Christoffersen

 

Ikke benyttet:

Nr.    Spiller                      

25     Peter Vistar

30     Kasper Pedersen, målmand (U/19)

 

Næste kamp: Hvidovre - FC Roskilde, søndag, den 23. juni 2013, kl. 15:00