FC Roskilde Talentskole efterår 2014
Billetsalget et åbnet på www.fc-roskilde.dk - tilbuddet er både for drenge og piger som ønsker at udvikle sine individuelle færdigheder

Ekstra træningstilbud

U9-U12 (U13)

FC Roskildes ungdomseliteafdeling har gennem de sidste par år haft et ekstra træningstilbud til ca. 80-100 spillere (drenge og piger) i årgangene U9, U10, U11 samt U12 (U13).

Ekstra tilbud - FC Roskildes talentskole/fodboldskole

FC Roskildes ungdomseliteafdeling har gennem de sidste par år haft et ekstra
træningstilbud til ca. 100 spillere (drenge og piger) i årgangene U9, U10, U11 samt U12 (U13).

Et ekstra tilbud med 10 søndage fuld af spændende og lærerig færdighedstræning, hvor der især er fokus på

• Løbekoordination
• Vendinger
• Hurtige fødder
• Driblinger
• Spille med begge ben
• Skudteknik med begge ben
• Spille hurtigt i små rum

samt mange flere vigtige øvelser for spillere i den aldersgruppe, som spillerne befinder dig på FC Roskilde talent fodboldskole retter sig ikke kun mod FC Roskildes moderklubber, men også til andre interesserede spillere, der ønsker at få mulighed for at træne målrettet som et supplement udover deres egen klubtræning.

Deltagelse dækker 10 gange træning halvårligt. Lige nu er tilmeldingen til efterårets talentskole åben på www.fc-roskilde.dk for billetkøb. Det koster 700 kr. at deltage.

Tilmeldningsfrist den 5. august 2014 eller først til mølle.

Træningen foregår i Roskilde Idrætscenter (Darup). Første søndag er den 17. august 2014 og slutter af sidste gang i Roskilde Idrætspark søndag den 26. oktober 2014.

Carsten Reinholdt
Ungdomselitechef