Interview med anfører Casper Grønn

Det er nu en uge siden, at FC Roskildes divisionstrup tog hul på forårssæsonen.

Derfor har FCR-webredaktionen haft en snak med anfører Casper Grønn Larsen.

Interviewet gik både på efteråret, opstarten og - ikke mindst - hans vurdering af mulighederne for at være kravlet op over nedrykningsstregen, når sidste kamp er spillet, den 10. juni 2012 i Brønshøj, sådan cirka kl. 16:45.

 

FCR Web: I har nu trænet i en uge - er I kommet godt igang?

Casper Grønn: Ja, det har været rart at se drengene igen og få lidt "græs" under støvlerne. Her de først 3-4 uger starter vi stille og roligt op rent fysisk, men bruger mere tiden på teknisk og taktisk træning. Teknikken kan for nogle godt blive lidt rusten over 5 ugers ferie.. haha.

 

FCR Web: Vi starter først turneringen den 5. april 2012 på udebane mod Blokhus FC - som spiller kan tre måneders vintertræning vel godt være lidt surt, for at sige det pænt?

Casper Grønn: Tre måneders opstart kan være rent helvede, hvis man ikke får doseret træningen rigtigt. Det sidste der må ske er, at vi spillere bliver "fodboldtrætte" allerede inden turneringen er igang. Men som vores træningsplan ser ud nu, så virker det til der er taget højde for det. Dog ville en træningslejr have gjort underværker, er jeg sikker på. Sponsoren med de midler har desværre ikke været der, så det må blive næste år :-)

 

FCR Web: Truppen er næsten status quo - ser du gerne nogle nye spillere i truppen i løbet af januar?

Casper Grønn: Der er ingen tvivl om, at nyt blod altid skaber noget positivt. Konkurrence er altid godt og man må jo sige, at vi i nogle kampe sidste år blev lidt ramt af skader og karantæner. Så med de ting lagt samme, synes jeg at 2, måske 3, nye ansigter vil have en positiv indvirken på truppen.

 

FCR Web: Vi er lige nu placeret under stregen - er det noget som fylder i spillernes hoveder?

Casper Grønn: Jeg fik spørgsmålet af en journalist den anden dag også, og for at være helt ærlig så fylder det ikke så meget endnu. Vi er bevidste om vores situation, men hvis vi allerede nu skulle bryde vores hoveder med skrækscenariet, så blev det en rigtig lang opstart. Vi prøver så vidt det nu er muligt at starte fra 0. Det kan lyde kliche agtigt, men det er vejen frem er jeg sikker på.

 

FCR Web: Hvorfor tror du vi ligger under stregen, og hvad mener du er de primære årsager til, at vi havde en længere periode, hvor vi ikke fik de point, vi skulle?

Casper Grønn: Puha, hvis jeg kunne svare på det, så sad jeg jo i Carstens stol. Mit korteste svar må være, at vi ikke præsterede optimalt set over hele linien. Man skal være skarp, i begge felter, i 95 minutter i hver kamp i år - ellers trækker man sig ikke ud som sejrsherre. Jeg kunne nok godt komme med forklaringer om mangel på marginaler og uheldige skades- og karantæneepisoder, men det vil jeg spare jer for. Når alt kommer til alt, så plejer tabellen for den konto at gå lige op. :-)

 

FCR Web: Hvad skal vi - efter din mening - gøre for at forblive i 1. division?

Casper Grønn: Vi skal være bevidste om vores situation. Vi spiller 12 finaler over 8-9 uger så der er ikke megen plads til udfald. Derfor skal vi være knivskarpe, når vi går på banen og kæmpe så blodet sprøjter ud af øjnene på os. Vores præstationer gælder vores allesammens fremtid, høj som lav, vaskedame som træner. Der er ikke nogle i vores klub, der vil have en nedrykning siddende på ryggen. Så knald hårdt arbejde og skarphed i de afgørende situationer, det må være opskriften!! Så skal alt det flotte spil nok kommer derefter. Nu starter vi jo lidt senere i år, så lad os håbe Ørneredens græstæppe også indbyder til flot spil.