FCR skriver kontrakt med to store talenter

Af: Alfred Winther Groth

Efter en overbevisende opstart og flotte præstation til såvel prøvetræninger som træningskampe har 19-årige Lucas Rejnhold Steen og 23-årige Nicolai Olsen i dag begge underskrevet kontrakter med FC Roskilde.

Rejnhold kom til FC Roskilde i vinters, hvor ambitionen var på sigt at byde sig til omkring førsteholdet. Efter et flot sidste halvår som U19-spiller har backtalentet nu taget endnu et stort skridt for at opfylde ambitionen ved at skrive under på en kontrakt og dermed blive en del af førsteholdstruppen:

• Lucas er en ung spiller, som vi forventer os meget af i fremtiden. Det bliver spændende at følge hans udvikling, for vi er ikke i tvivl om, at han har et stort potentiale, siger Carsten Salomonsson

Men det er som nævnt ikke kun Rejnhold, der fremover bliver en fast bestanddel på førsteholdet. Således bliver den offensive midtbanespiller Nicolai Olsen fremover også en del af klubbens 1. Divisionshold. Olsen har spillet hele sin fodboldkarriere i B.93, men havde brug for nye vinde og muligheder, hvorfor han søgte til FC Roskilde i sommer:

• Nicolai er en rigtig god mand at have på midtbanen, hvorfra han også har bevist, at han sagtens kan score mål. Vi forventer at Olsen vil udvikle sig i løbet af de næste par år og glæder os meget til at samarbejde med ham, slutter Carsten Salomonsson af.

Begge spillere starter inde i aftenens træningskamp mod Brønshøj Boldklub.