Optakt tilNår dommeren fløjter kampen i gang i morgen kl 15:00 på Vejle Stadion, er FC Roskilde igen part i en nervepirrende kamp om livsvigtige point.

Det bliver en kamp på liv og død, hvor FC Roskildes lyseblå krigere vil kæmpe med alt hvad de har, for at hente livsvigtige point med hjem til domkirkebyen.

Det bliver en ganske spændingsmættet uge for FC Roskilde: lørdag hedder den som sagt Vejle, tirsdag tager FC Roskilde i mod Randers FC (tv-kamp) i Roskilde Idrætspark, kl. 17:00 - og på næste søndag skal det endelige regnskab gøres op, når kampen fløjtes af i Brønshøj.

Det er et krav, at der kommer point på kontoen, da vi p.t. ligger på nedrykningspladsen med to point op til AB, der her til aften tabte til 3-1 til Randers FC på udebane i denne runde og tre point op til FC Hjørring. Selvom FC Roskilde er det mindst scorende hold i Betsafe Ligaen, har vi p.t. en bedre målscore end både FC Hjørring og AB.

Det er indlysende, at Vejle Boldklub Kolding er et stærkt mandskab - vi kan dog håbe, at de lidt har tabt pusten, da oprykning til Superligaen - efter sejren i aften til Randers FC - ikke længere er mulig.

Samtidig er FC Roskildes spillere meget opsatte på at vise, at Hele Byens Hold også i næste sæson skal spille i landets næstbedste række. Og efter en klar spillemæssig og motivationsmæssig fremgang i holdets seneste kamp, der dog alligevel blev til et smalt nederlag til Skive, skal der nok komme lidt mere held i sprøjten, så vi kan få point med hjem fra Vejle.