FCR delte point med Frem

Kampens første ti minutter blev brugt til at holdene så hinanden lidt an – FCR var mest i boldbesiddelse og når Frem endelig havde bolden, lagde FCR-spillerne et fint pres.

Efter 11 minutters spil var en veloplagt Nicolai Mikkelsen på spil for første gang. Han driblede sig fri og trykkede et langskud af, men desværre lige forbi. Kampens næste chance står Mikkelsen også for – 23 minutter er spillet, da han dribler sig igennem i venstre side, men Frem-målmanden Jakob Køhler storme frem og blokerer – riposten løber desværre ud i sandet.

Frems første afslutningen på mål kom efter 29 minutters spil – det var dog en ufarlig helflugter, som ikke gav problemer for Frederik Vang i FCR-målet.

Få minutter senere har Frem frispark i deres højre side – bolden sparkes ind i feltet og smutter hele vejen igennem uden nogen berøring, før Frederik samler bolden op.

Efter 34 minutters spil havde Lasse Brandt Hansen et stort tilbud, der desværre ikke blev omsat til et mål. Rajko Lekic sideskifter til Casper Grønn, der sender bolden ind mod bagerste stolpe – Lasse header i en helt fri position, men desværre over mål. Få minutter senere lander en nedfaldsbold, efter et hjørnespark, hos Anders Qvist, der generes så meget i skudøjeblikket, at bolden sniger sig forbi mål. Igen et par minutter senere viser FCR godt kombinationsspil – Christian Hansen til Rajko til Mikkelsen, der desværre sparker på overliggeren.

I 1. halvlegs sidste minut har Frem et godt tilbud efter indlæg fra deres venstre side – der bliver headet flot men Frederik klarer fremragende. 0-0 ved pausen.

I starten af 2. halvleg taber Anders Nielsen bolden og det giver Frem en farlig chance – FCR-forsvaret får dog clearet inden det udvikler sig til en afslutning.

Herefter er der en længere periode med stillingskrig, hvor der ikke sker det store. Efter 65 minutters spil viser Frem dog fint bandespil og bolden ender hos Beran Camili, der afslutter over mål.

75 minutter er spillet, da Rajko modtager bolden, holder lidt på den – spiller indskiftede Emil Nielsen, der afslutter udefra – målmanden kan ikke holde bolden og Nicolai Mikkelsen sender bolden i mål.

Herefter var FCR i kontrol og det så mere og mere ud som om sejren kunne køres stille og roligt hjem. Men den gode gamle huskeregel om, at kampen altså varer i 90 minutter gælder stadig – man må sige, at Frem kæmpede til sidste sekund – i 89. minut sender de bolden ind fra deres højre side – Andreas Olsen vrister sig fri og sender bolden i netmasker helt ude ved stolpen, uden chance for Frederik. Ærgerligt, at FCR ikke kunne holde hele vejen hjem, for så det havde været ”fem på stribe”.

Men så længe der hele tiden kommer point på kontoen, er det jo ikke helt skidt – og med en uafgjort holder FCR sig oppe i den sjove ende af tabellen.

FCR tilspillede sig nok chancer til, at vinde kampen, men omvendt må man tage hatten af for et hold som Frem, der kæmper til sidste sekund – så en pointdeling var måske ikke helt urimelig, når FCR nu ikke fik ”lukket sækken”, da man havde Frem nede i den.

 

KAMPRAPPORT

Kamp:                 BK Frem - FC Roskilde 1-1 (0-0)

Tid:                      Lørdag, den 15. september 2012, kl. 15:00

Sted:                   Valby Idrætspark

Status:                2. division

Tilskuere:           993        

Dommer:            Hans-Henrik Høite Hansen

 

Startopstilling:

Nr.       Spiller                                         

30       Frederik Vang Larsen

3          Anders Qvist

4          Ole Budtz

5          Casper Grønn Larsen (anfører)

10       Nicolaj Mikkelsen

11       Christian Hansen

15       Nikolaj Steen Hansen

17       Lasse Brandt Hansen

19       Anders Nielsen

20       Rajko Lekic

22       Azad Corlu

 

Kampforløb:

Min.  Status          Spiller                                            

45     Advarsel      Mikael Simonsen (frem)

75     1-0                Nicolai Mikkelsen (FCR)

89     1-1                Andreas Olsen (Frem)

 

Ind- og udskiftninger:

Min.       Ind                                  Ud                           

71          Emil Nielsen                 Lasse Brandt Hansen

71          Martin Nielsen              Azad Corlu

84          Michael Stryger            Rajko Lekic

 

Ikke benyttet:

Nr.    Spiller                      

Lasse Sørensen

Rasmus Moser

Mathias Bølstad

 

Næste kamp for FC Roskilde er hjemme i ”Ørnereden” på lørdag, den 22. september 2012, kl. 15:00, hvor LFA kommer på besøg.

Mød op og støt holdet!