Det blev Helsingør på hjemmebane

Ovenpå gårsdagens pokalsejr på 4-1 over BK Skjold i Ryparken var FC Roskilde med i hatten, da der i dag blev trukket lod til næste runde. Op af hatten kom Helsingør, som også spiller i 2. division øst, men da  FC Roskilde papiret kom op først, så betyder det, at kampen skal spilles i Roskilde Idrætspark.

Helsingør var længe i sidste sæson kandidat til oprykningen, men tabte pusten til allersidst. I denne sæson er klubben kommet i gang med en sejr og en uafgjort på kontoen. Senest spillede de to klubber uafgjort 2 – 2 i Helsingør, hvor ”de lyseblå” i 2. halvleg spillede måske den bedste halvleg i hele sidste sæson og fik vendt 0 -2 til 2 – 2 med en lille overvægt til også at få det sejrsgivende mål. Første halvleg lader vi som om, vi ikke så.

Det er ikke den mest spændende modstander, siger træner Theil med henvisning til Helsingør.. Dermed mener jeg ikke holdet, men det faktum, at vi skal møde et hold fra egen række, gør det måske knapt så ”sjovt”. Og så vi møde dem i turneringen bare 14 dage efter. Men nu er lodtrækningen faldet sådan ud, og så tager vi den derfra. På spørgsmålet om, hvorvidt han var tilfreds med indsatsen mod Skjold, siger Theil, at den er godkendt. Vi vandt, havde meget spil, og ikke mindst fik vi Håkansson i gang. Også Lars Brøgger viste det, han er ansat til, nemlig at lave mål. To af slagsen blev det til. Så flere gode oplevelser, som vi kan bruge fremadrettet. Pokalkampen mod Helsingør spilles onsdag den 28. august.

Før den er der dog to yderst vigtige divisionskampe, hvor topplaceringen gerne skal forsvares. Lørdag drager vi igen til Østerbro, denne gang for at møde B 93, og næste søndag gælder det Avarta, der, ligesom os, er startet med to sejre.

Se lodtrækningen her!

0 kommentar(er)

Klik her for at skrive en kommentar