FCR skriver med Philip Rejnhold

15. august 2018

Pressemeddelelse

Det er en stor fornøjelse at kunne meddele, at FC Roskilde har skrevet kontrakt med 22-årige Philip Rejnhold Olsen, der tidligere har spillet i Brønshøj og B1908. Kontrakten gælder for resten af 2018.

Rasmus Monnerup udtaler: "Philip har gjort det forrygende i den tid, han har trænet med, og udvikler sig hele tiden. Han er pågående, stærk, eksplosiv og har et virkelig godt spark. Philip er primært højre back, men jeg kan også se ham spille venstre back eller kant, hvis vi får brug for det."

Cheftræneren fortsætter: "Jeg er slet ikke i tvivl om at Philip vil udvikle sig endnu mere i vores miljø, og jeg er overbevist om, at han bliver en profil i 1. division inden for et år til halvandet - han har værktøjerne og ikke mindst den helt rette indstilling og mentalitet. Jeg glæder mig til at se Philip i aktion allerede i aften mod Greve i pokalen."

Anders Theil supplerer: "Philip har trænet med i stort set hele opstarten og også deltaget i træningskampe. Han har gjort det godt, og derfor har vi lavet en aftale, så vi får mulighed for og se hvad det kan udvikle sig til."

Velkommen til Philip Rejnhold Olsen