To år til Monday Etim

Af: Alfred Winther Groth

Efter to ugers prøvetræning har FC Roskilde indgået en toårig aftale med den nigerianske angriber Monday Etim, der senest scorede to mål i træningskampen mod Nykøbing FC. En aftale der glæder Christian Iversen:

• Monday er en angriber, der har fart i fødderne og er ærgerrig. Han bringer rigtig meget fysik til holdet – både i forhold til sin fysiske styrke og springkraft, siger cheftræneren og fortsætter:
  • Han passer godt til den aggresive spillestil, vi gerne vil praktisere både med og uden bold. På en særlig måde har han fra første dag faldet sindssysgt godt til og vi er ikke i tvivl om, at han bliver værdifuld for truppen.

Monday har de sidste to uger været på prøvetræning i klubben og har gjort det så godt, at han nu har fået en kontrakt. På den korte tid har han imponeret og overbevist Iversen om, at den unge angriber fremover kan udvikle sig yderligere:

• I de to uger, han har været på prøve har han klart overbevist mig. De to mål han scorer mod NFC er et resultat af forarbejdet og effekten af alt det andet, som han bringer. Jeg tror, der er flere niveauer i ham,
  • Vi har nu et ansvar for, at bygge på hans videre udvikling og udvikle hans kompetencer. VI skal skubbe på og det glæder jeg mig til, slutter Iversen af.

Klubben vil desuden hjælpe Monday Etim med at komme til byen, falde til og finde en hverdag i Danmark, som det eksempelvis har været tilfældet tidligere med Kyle McLagan.