Mads Julø vender tilbage til FCR

15. juli 2021

Vi er rigtig glade for, at vi i dag kan præsentere vores syvende forstærkning forud for sæsonstart. Mads Julø, der det seneste år har været en stor profil hos KFUM, trækker nu i den lyseblå FCR-trøje.

Mads Julø har spillet ungdomsfodbold i FC Roskilde og nåede også enkelte kampe for førsteholdet - og nu vender den 23-årige kant styrket tilbage til klubben.

Mads Julø ser frem til at trække i lyseblåt igen:
“Jeg ser det som et skridt op på alle fronter. Det virker til, at der er langt mere styr på tingene nu, end da jeg forlod klubben i februar 2019 - så det er rigtig fedt at komme tilbage. Hele projektet er spændende, men Michaels tilgang til det hele er mindst lige så spændende. Jeg er kommet for at rykke op. Jeg har lige været i KFUM, de ville i top 6 - nu er jeg her, og vi skal rykke op, så derfor er FCR klart det rette for mig.”

Sportschef, Anders Theil, glæder sig over tilgangen af Julø:
“Med Mads Julø får vi en fleksibel spiller, som vi kender godt. Han har udviklet sig til at blive en profil i KFUM, så derfor er det selvfølgelig dejligt at kunne “hente ham tilbage”. Han har et godt drev med bolden, en rigtig fin venstrefod og kan dække flere positioner på banen.”

Velkommen tilbage, Julø!

Mads Julø er tilbage i FC Roskilde.