Portræt af Patrick

Siden FC Roskildes hjemmeside fik nyt design og igen begyndte med jævnlige opdateringer om stort og småt i og omkring FC Roskilde (23. marts 2014), har vi haft fornøjelsen af, at arbejde sammen med Patrick.

Patrick laver en kæmpe indsats for FC Roskilde, er dygtig og seriøs med de ting, han arbejder med. Han står får alle video-interviews her på hjemmesiden, hvilket vi håber brugerne sætter pris på. Men det er ikke det eneste. Af andre eksempler kan nævnes, at han bestyrer FC Roskildes officielle facebook-side (se den her) og har nu også etableret FC Roskilde på Instagram (se den her).

Som webmaster kunne jeg godt "ævle" løs i længere tid - blandt andet om, at Patrick også gør sig som dommer - men den der i virkeligheden er bedst til at fortælle om Patrick, er Patrick selv - så her kommer hans egen præsentation:

"Jeg hedder Patrick Werther, er 17 år og går i tiende klasse på Skt. Josefs Skole, efter sommerferien Roskilde Katedralskole.

Det hele startede med at jeg en dag var med min far (Peter Bæver Hansen), som er holdleder for FC Roskilde, på arbejde til en hjemmekamp. Jeg begyndte at følge med i Roskilde kampe og det undrede mig at FC Roskilde ikke havde en Facebook-side.

Jeg besluttede mig for at oprette en Facebook-side til FC Roskilde, i starten mest for sjov, men der gik ikke lang tid før der var en del der fulgte med og derfor blev den mere ”seriøs”.

Det gik rimelig stærkt med at få folk til at følge med på siden, så jeg fik fat i den tidligere direktør Kim Milton for at spørge om man var interesseret i at få et samarbejde op kører, så jeg kunne få information igennem klubber og derfor blive FC Roskilde ansigt udadtil på Facebook.

Facebook-siden er snart oppe på 1.800 likes.

Derudover har jeg været stadionspeaker, sammen med en kammerat, i Roskilde Idrætspark - i halvanden sæson - til FC Roskildes hjemmekampe.

Nu står jeg så for FC Roskilde Facebook-side, video-interviews og kampreferater her på hjemmesiden.

Idet min far har brugt meget tid i FC Roskilde igennem de seneste mange år, er det svært ikke at blive revet med og derfor laver jeg nogle forskellige ting for FC Roskilde."