FCR fik et point i begivenhedsrig kamp

FCR havde fire stamspillere ude til søndagens vanskelige udekamp mod LFA. Anders Nielsen var skadet, Anders Qvist, Nikolaj Hansen og Lasse Brandt Hansen havde alle karantæne.

Derfor bestod forsvarskæden af unge urutinerede spillere, der ikke tidligere havde spillet sammen i denne formation.

Kampen blev godt et kvarter forsinket, da dommer Thomas Dahl Strandberg fik en skade under opvarmningen. En linjedommer overtog dommerfløjten og en anden linjedommer blev hentet ind.

Kampen var kun 30 sekunder gammel, da Frederik Refsgaard, der startede i midterforsvaret - efter dommerens mening - gik i ryggen på en modstander og der blev fløjtet for straffespark. LFA’s anfører Mathias Olsen scorede sikkert uden chance for Mikkel Hasling i Roskilde-målet. Godt ti minutter senere, sker der en forsvarsfejl, der gør, at samme Mathias Olsen kan snuppe bolden fra unge Gartenmann og bringe sit hold foran 2-0. Ikke den allerbedste start på kampen for FCR.

FCR fik dog rystet den skæve start lidt af sig og kom bedre ind i kampen. Emil Nielsen har en afslutning – bolden triller dog fladt lige forbi målet. LFA tilspillet sig også et par gode chancer, uden at kunne omsætte dem til mål. I det 38. minut sender Martin Nielsen en høj bold ind i feltet – farlige Rajko Lekic afslutter på stolpen. Ærgerligt. Lidt medgang her havde været dejligt.

Et par minutter før pausen har FCR et godt tilbud. Dybdebold fra Christian Hansen til Emil Nielsen – afslutningen klares desværre af målmanden i LFA-målet og der står ingen FCR-folk klar til at sætte indersiden på den efterfølgende tværbold, hvorfor chancen løber ud i sandet.

2. halvleg er kun tre minutter gammel, da Christian Hansen modtager en rigtig fin bold i dyben fra Rajko. Crille kender kun én vej og det er direkte mod netmaskerne – flot scoring til 2-1. FCR er nu godt med i kampen og man sidder lidt og venter på udligningen.

Spillet bølger nu lidt frem og tilbage uden de store chancer – men i stedet for 2-2 stiger Youssef Saad i luften på et hjørnespark og header bolden ind til 3-1. Her kunne man godt have ønsket sig lidt mere aggressiv opdækning fra FCR-spillerne. Der var spillet 63 minutter. Det var ikke lige efter planen, men der var jo stadig tid til at indhente føringen. Og FCR’s næste mål kom også kort tid efter.

Efter 71 minutters spil laves der straffespark mod FCR – Rajko tager resolut bolden og banker den sikkert i mål til 3-2.

Blot fem minutter senere er indskiftede Lars Brøgger, der virkelig skabte ravage i LFA-forsvaret, på spil. Han arbejder hårdt i højre side af feltet og får slået en bold fladt ind over – her dukker Rajko op og ”klapper” bolden sikkert i netmaskerne til 3-3. Så med to scoringer og en assist, havde Rajko en stor andel i, at FCR kunne tage den lange bustur hjem med det ene point i tasken. Offensivt havde han i dag meget at byde på – både med at iscenesætte sine medspillere og med et par farlige afslutninger selv. Desværre fik han også et gult kort og har derfor karantæne til mandagens kamp mod Svebølle.

I to minutters overtid har FCR hjørnespark. Lars Brøgger kommer i luften til bolden, får et fint træf på bolden, men den sniger sig lige forbi stolpen. Det kunne ellers have været rart med alle tre point i overtiden.

Så efter en nervøs start, fik FCR spillet sig godt ind i kampen på en meget knoldet bane, hvor bolden sprang rundt og var svær at få kontrol over. Men som kampen forløb, var det måske rimeligt nok, at LFA og FCR delte pointene.

 

KAMPRAPPORT

Kamp:                 LFA - FC Roskilde 3-3 (2-0)

Tid:                     Søndag, den 12. maj 2013, kl. 13:00

Sted:                  Telenor Arena

Status:                2. division øst

Tilskuere:            315

Dommer:             Thomas Dahl Strandberg (skadet)

 

Startopstilling:

Nr.       Spiller                                         

1          Mikkel Hasling

6          Martin Nielsen

8          Morten Walldo (anfører)

9          Emil Nielsen        

10       Nicolai Mikkelsen

11       Christian Hansen

14       Sean Elliot Christoffersen

20       Rajko Lekic

27       Frederik Refsgaard

28       Stefan Gartenmann

29       Frederik Kragh

 

Kampforløb:

Min.  Status          Spiller                                                                  

1       1-0               Mathias Olsen (LFA), straffespark

12     2-0               Mathias Olsen (LFA)

38     Advarsel       Frederik Kragh (FCR)

47     Advarsel       Nicolai Mikkelsen (FCR)

48     2-1               Christian Hansen (FCR)

63     3-1               Youssef Saad (LFA)

65     Advarsel       Rajko Lekic (FCR)

71     3-2               Rajko Lekic (FCR)

76     3-3               Rajko Lekic (FCR), straffespark

89     Advarsel       Jacob Bonde (LFA)

 

Ind- og udskiftninger:

Min.    Ind                                     Ud                                                 

69       Lars Brøgger Hansen           Frederik Refsgaard

69       Mathias Cordua                   Frederik Kragh

76       Mathias Bølstad                  Morten Walldo

 

Ikke benyttet:

Nr.    Spiller                      

13     Lasse Højer (U/19)

30     Kasper Pedersen, målmand (U/19)

 

Næste kamp: FC Roskilde - Svebølle, mandag, den 20. maj 2013, kl. 13:00