FCR åbnede forårssæsonen med en 1-0 sejr

ENDELIG!

Endelig kunne FC Roskilde tage hul på forårsturneringen i 2. division Øst. Ganske vist var den sædvanlige opvisningsbane i Roskilde Idrætspark ikke klar til at spille på, grundet det dårlige vejr, så kampen blev i stedet afviklet på kunstgrænsbanen på den anden side af tribunen.

Solen skinnede dejligt og selvom det blæste en del, var vejret fint til endelig at kunne spille turneringskamp om vigtige point. Og kunne FC Roskilde så fortsætte de gode takter fra de seneste træningskampe. Det var i hvert fald godt nok til en 1-0 sejr og dermed tre dejlige point at starte sidste halvdel af sæsonen op på.

I det meste af kampen havde FC Roskilde godt styr på HIK og kampens enlige mål kom allerede efter fem minutters spil. HIK mistede bolden på FC Roskildes banehalvdel og ved en lynhurtig omstilling modtog Lars Brøgger Hansen bolden midt på banen, hvor han satte tempo og løb fra alt og alle. Brøgger er med målmanden - den tidligere FC Roskilde-målmand Esben Madsen - og ham afdribler han såmænd også og sender bolden i det tomme mål. Super start og en super aktion af den nye farlige FC Roskilde-angriber, der - grundet sin højde - er stærk i luftrummet, men også rigtig teknisk dygtig med bolden.

HIK havde også et par farlige forsøg, men målmand Frederik Vang viste sin klasse, når det brændte på. De øvrige tilbud brændte HIK-spillerne selv - et hovedstød lige over mål og en afslutning fra klods hold i sidenettet.

Efter 28 minutters spil, stikker hurtige Emil Nielsen afsted - spiller ud til højre side, hvor Christian Hansen er klar - "Crille" spiller tilbage til Emil, der dog ved forreste stålpe tackles og sender bolden lige over mål.

2. halvleg blev lidt mere rodet - HIK kunne ikke blive sådan rigtig farlige og FC Roskilde-spillerne blev mere "forkrampede" i deres spil og det kunne mærkes på holdet, at de rigtig gerne ville holde 1-0 føringen. Og så bliver det hele nogen gange lidt låst. Dog havde FC Roskilde en stor chance i det 62. minut. Lasse Brandt Hansen stormer til baglinjen i venstre side - slår den ind i feltet hvor Brøgger header videre til Emil Nielsen, der i en ellers ganske fin position banker bolden over mål.

I det 80. minut var det så ved at gå galt - HIK slår en bold på tværs og der afsluttes tæt på forreste stolpe, men forsøget bliver tacklet til hjørnespark.

Da det befriende sidste dommerfløjt lyder er alle FC Roskilde-spillerne lettet og det er en flok tilfredse spillere, der kommer ind i omklædningsrummet. Vi vandt, holdt "nullet" og fik tre dejlige point.

SÅ ER VI I GANG!

 

KAMPRAPPORT

Kamp:                 FC Roskilde – HIK 1-0 (1-0)

Tid:                      Søndag, den 14. april 2013, kl. 13:00

Sted:                   Roskilde Idrætspark (kunstgræsbanen)

Status:                2. division

Tilskuere:           444

Dommer:            Hans-Henrik Høite Hansen

 

Startopstilling:

Nr.       Spiller                                         

30       Frederik Vang Larsen

2          Michael Stryger

3          Anders Qvist

8          Morten Walldo (anfører)

9          Emil Nielsen

10        Nicolai Mikkelsen

11       Christian Hansen

13     Anders Nielsen

15       Nicolaj Hansen

17       Lasse Brandt Hansen

22       Lars Brøgger Hansen

 

Kampforløb:

Min.  Status          Spiller                                                                  

5       1-0                Lars Brøgger Hansen (FCR)

Advarsel til Anton Peterlin og Niklas Elver Granzow fra HIK og

Nicolaj Hansen fra FCR

 

Ind- og udskiftninger:

Min.    Ind                                     Ud                                                 

81       Martin Nielsen                Christian Hansen

84       Peter Vistar                     Emil Nielsen

 

Ikke benyttet:

Nr.    Spiller                      

1       Mikkel Hasling

27     Frederik Refsgaard

29     Frederik Kragh

 

Næste kamp: Søndag, den 21. april 2013, kl. 13:00, Sundby Idrætspark

Mød op og støt gutterne!