FCR styrker forsvaret med Nicklas Rasmussen

Vinterens første transfer er på plads. Den 27-årige midterforsvar, Nicklas Rasmussen, der senest har tørnet ud som anfører for Vordingborg IF, er ny mand i FC Roskilde. Vores nye stopper har skrevet kontrakt til sommeren 2023. 
 
Hovedpersonen selv glæder sig til større udfordringer i lyseblåt: 
“Jeg har haft en rigtig god dialog med Anders Theil og klubben, der har overbevist mig om det utrolig spændende projekt, der er sparket i gang. Jeg har savnet at udfordre mig selv på højere niveau, så mine sportslige ambitioner har helt sikkert også spillet ind, i forhold til min beslutning. Der har været andre bejlere, men jeg kan se mig selv i det her og det er et rigtig godt match. Mine styrker er uden tvivl på bolden, så måden FC Roskilde spiller fodbold på, passer mig helt perfekt. Jeg glæder mig til at trække i lyseblåt efter vinterpausen.”
 
Sportschef, Anders Theil, ser stort potientiale i vores nye mand: 
“Nicklas har rendt rundt og gemt sig lidt i Vordingborg, hvor han var anfører. En høj midtstopper med et stort potientiale, der har god fart og læser spiller godt. Han er samtidig utrolig duelstærk - men hans klare styrker er hans overblik og når bolden er ved hans fødder. Vi glæder os til at se meget mere til Nicklas.” 
 
Velkommen til, Nicklas! 

Faktaboks

Navn: Nicklas Rasmussen

Fødselsdato og alder: 21. oktober 1994 (27 år)

Tidligere klubber ungdom: Suså IF, Næstved BK

Tidligere klubber senior: Næstved BK, Ringsted IF, Herlufsholm GF, Vordingborg IF