Ny vigtig opgave i Skive

Søndag går turen til Skive, hvor der venter hele byens hold endnu en meget vigtig opgave. Efter vi endelig kom tilbage på sejrssporet i den vigtige kamp mod Næstved, sidste søndag, venter nu endnu en modstander, der ligger under os i tabellen.

Skive, der sidste år endte på en imponerende 4 plads, har fået en rigtig skidt start på dette års turnering og står noteret for blot 6 point, med en plads på den forkerte side af nedrykningsstregen til følge. Men tag ikke fejl, det er et stærkt og kompetent mandskab der søndag byder Roskilde mandskabet op til dans.

Og hvis kampen for os er vigtig, er det vel nærmest liv eller død for Skibonitterne. Så ingen tvivl om, at der venter Roskilde mandskabet en hård og meget svær opgave, samt en tæt og spændende kamp, hvor det sikkert vil være de små marginaler og viljen til sejr, der vil blive afgørende for kampens udfald.

Efter vores lidt dårlige periode, hvor vi ikke havde det fornødne held til at score, var det befriende at vi i søndags fik hul på bylden og fik gang i mål scoringen igen. Så lad os håbe vi er tilbage på sporet og kan levere det gode spil vi ved vi evner, samt udvise effektivitet foran målet, så vi kan komme hjem med point på kontoen i denne vigtige udekamp.

Med en sejr vil vi - udover at lægge en solid afstand til bunden - også betyde, at vi igen får kontakt med top 6-placeringerne. Så det er en vigtig kamp for hele byens hold, der kan afgøre om vi den kommende tid skal kigge den ene eller anden vej i tabellen.