Valdemar Schousboe skriver under med FCR

Efter flere gode præstationer i forårssæsonen, senest med to scoringer i sæsonens sidste kamp, har FC Roskilde og Valdemar Schousboe nu papir på hinanden. 
 
Valdemar spillede i færøsk fodbold, før han kom til Roskilde. 
 
Underskriften glæder sportschef, Anders Theil, der kalder det for en god historie: 
“Valdemar er en af de rigtig gode historier. Han kom til klubben og ville give det en chance, så Michael tog ham ind og så ham lidt an. Det var tydeligt, at der var noget at arbejde videre med. Han fik lidt spilletid hist og her - og i de sidste kampe gjorde han det virkelig godt og fik lavet nogle vigtige og gode mål. Han er en lidt anden type end de andre angribere vi har. Han er rigtig god at spille op på, han har et godt blik for spillerne omkring ham og så er han fysisk stærk, men samtidig med en god fart. Han har lige den farlighed i feltet vi har manglet. Det er derfor dejligt, at han har underskrevet en kontrakt med os.”
Valdemar har ikke været i tvivl & nu ser han frem til en spændende tid:
“Jeg har valgt at skrive med FC Roskilde fordi jeg føler, at det er det helt rigtige sted at være lige nu. Lige siden min ankomst sent i opstarten, har jeg haft en rigtig god følelse omkring trænere, holdet og FC Roskilde som organisation og mærker en tydelig udvikling både personligt og som fodboldspiller. Jeg har ikke før oplevet at tingene bliver gjort som i FC Roskilde, og har stor tiltro til, at det vil resultere i oprykninger. Tror ikke at jeg kun taler for mig selv, når jeg siger, at fremtiden er utrolig spændende, og jeg glæder mig til at være en del af det.”