FCR slog Hvidovre 3-1 i chancerig kamp

I dag kl. 11:00 var der kick-off til det, der forhåbentlig er vinterens sidste træningskamp. Solen skinnede skønt ned på kunstgræsbanerne i Roskidle Idrætspark. Modstanderen var topholdet i 2. division øst, Hvidovre, der mødte op med et motiveret og hurtigtspillende hold, under ledelse af Brøndby-legenden Per Nielsen.

Tidligere FCR-lejesvend, Azad Corlu, var at finde i startopstillingen hos Hvidovre - det samme var tidligere FCR-spiller Niclas Rønne.

FCR manglede det stærktspillende midterforsvar med Anders Qvist og Anders Nielsen, samt kreatør Nicolai Mikkelsen. Men som det er tilfældet i øjeblikket, viste andre spillere i stedet deres kvaliteter.

I første halvleg havde Hvidovre bolden klart mest og de viste besnærende hurtigt kombinationsspil - specielt lige foran FCR's forsvarskæde. En ting, der dog blev lukket fint ned for i 2. halvleg, efter en taktisk tilpasning fra cheftræner Anders Theil.

FCR-keeper Frederik Vang måtte også hive et par klasseredninger frem i første halvleg, for at holde Hvidovre fra fadet.

I stedet havde FCR ti gyldne minutter, hvor de på tre omstillinger bringer sig på 3-0.

35. min - Rajko Lekic slår et fint indlæg fra højre side - Lasse Hansen header bolden flot i kassen i samme side, som indlægget kom fra.

37. min - Michael Stryger stryger med frem fra sin højre back - slår et hårdt fladt indlæg som Emil Nielsen drejer i netmaskerne.

44. min. - Emil stikker på tværs i sit velkendte høje sprint - spiller på tværs alt imens han selv falder - bolden triller tilbage til ham, hvorefter han liggende sparker den i mål.

3-0 til FCR ved pausen og Hvidovre må godt nok føle sig lidt ærgerlige - retfærdighed er svært at tale om i fodbold, men Hvidovre følte formentlig ikke, at 3-0 var et retvisende billede af 1. halvleg. Og det kan de faktisk godt have lidt ret i...

2. halvleg blev lidt mere ligeligt fordelt i forhold til "ball-possession" og der blev til stadighed produceret chancer i begge ender af banen - så kampen var ret underholdende og chancerig. Hvidovre får reduceret i slutningen af kampen, men kom aldrig faretruende tæt på, at kunne tage sejren fra FCR.

Lad os håbe, at gutterne leverer samme solide indsats som i dag og de senere træningskampe, her når turneringen snart kommer i gang - for så er der helt klart rig mulighed for at sætte mange point ind på kontoen.