Rajko Lekic til FC Roskilde

PRESSEMEDDELELSE

Roskilde, den 13. september 2012

Rajko Lekic til FC Roskilde

FC Roskilde har blot en uge efter salget af Jeppe Kjær til HB Køge sikret sig en fuldgod offensiv erstatning Og det blev ingen ringere end den 31-årige angriber Rajko Lekic, der i starten af august blev løst fra sin kontrakt med Lyngby.

Vi er meget glade for, at det lykkedes os at få en aftale i stand med Rajko, siger FC Roskildes direktør Kim Milton. Han er en erfaren spiller med masser af superligakampe i benene og er tilmed noteret for rigtig mange mål i karrieren. Rajko er således den eneste, der har opnået at score hele tre hattrick i Silkeborgs IF’s historie. En klub han var tilknyttet i flere omgange. Udover at være en målfarlig herre, så er det netop erfaringen, der gør, at Rajko Lekic vil passe rigtig godt ind i vores trup, der tæller mange unge talenter, siger Milton.

Rajko Lekic deltog i torsdagens træning, og det forventes, at han allerede vil kunne få sin debut i topkampen på lørdag kl. 15 i Valby Idrætspark, hvor Boldklubben Frem tager imod Roskildeholdet.

Udover at have spillet i Silkeborg, så har Rajko Lekic en fortid i OB, Esbjerg, spanske Xerez og New England Revolution, der er en MLS-klub i USA.

Yderligere oplysninger vedrørende denne pressemeddelelse til Direktør Kim Milton 2013 4433.