Bet med Jens MÃ¥rtensen FC Roskilde

Bet med Jens Mårtensen

Næste spiller i rækken, der vil forkæle os med sin fodboldviden, er holdets højre back/kant, fysisk stærke og altid hårdtarbejdende Jens "Tordenstøvle" Mårtensen.

24-årige Jens er holdets glade fynbo - en altid positiv, venlig og rar spiller (uden for banen) med en fortid i OB og FC Vestsjælland.

Jens bor på Fyn, så det bliver spændende om han har brugt de lange togture mellem Odense og Roskilde til at lave nogle gode bets :-)

 

Jens Mårtensen:

 

Den sikre

Fc Svendborg - Thisted. 2 (odds 2,45)

Thisted kommer til weekendens kamp med 3 sejre i bagagen i deres sidste 3 kampe. Gæsterne fra Nordjylland var ellers spået gode muligheder for oprykning inden sæsonstarten, men skuffende resultater har gjort at klubben pt befinder sig på en 4. Plads i 2. Div vest. Oprykningsræset er forlængst væk og nu har holdet kun æren at spille på. De møder fc Svendborg som til weekendens kamp har mistet den normale hjemmebane "høje Bøge" grundet koncert. Derfor spiller de hjemme på Hellegaardsvej, hvor de til dagligt træner. Svendborg ligger efter min mening meget overraskende i den bedste halvdel på trods af de ikke har vundet de sidste 2 kampe. Jeg tror heller ikke de får vendt det i morgen og får derfor sæsonens 6. Nederlag.
 

Den dristige

Fc Vestsjælland - Vejle BK. (1-0) 2 (odds 3,10)

Vestsjælland får det svært på hjemmebane mod rækkens pt. 3'er fra Vejle. Vejle er rækkens næstmest scorende hold og skal bruge en sejr for at bevare håbet om oprykning til superligaen.
Vestsjælland har i modsætning til Vejle haft yderst svært ved at finde vej til modstanderens netmasker. Får de ikke lavet om på det til søndagens kamp, kan de nemt løbe ind i en lussing mod et tændt og velspillende hold fra Vejle.
 

Den usikre

Stoke - Bolton. 2 (odds 2,85)

Sidste udkald for Bolton hvis den skal hedde PL til næste sæson. Bolton har haft en katastrofal sæson, men heldige med at møde et meget formsvagt Stoke hold i sæsonens sidste, men også vigtigste kamp. Stoke har intet at spille for og Bolton skal vinde. Jeg tror på en lille overraskelse på Britannia Stadium til odds 2,85.

 

FCR Web holder lidt øje med hvem af spillerne, der ved mest om fodbold og er bedst til at gætte resultaterne. Det hele er bare for sjov - følg med her på hjemmesiden (på forsiden finder du også et link til "Bet med FCR".