Vigtigt point i Hobro

Det var absolut ikke spil i verdensklasse, snarere tværtimod, FC Roskildes lyseblå drenge diskede op med i sæsonens første kamp. Men det blev til et point, og det overskygger i den givne situation det spillemæssige, i hvert fald set udefra.

Det er sikkert nok ikke sådan, træner Carsten Broe fortolker kampen. Han havde nok forventet et FC Roskilde mandskab i en mere spilstyrende rolle end tilfældet blev, og der er mange ting, der skal rettes til næste weekend, hvor Blokhus kommer på besøg.

Men første kamp er altid svær. Selvom man har spillet flere træningskampe, så er det noget andet, når det virkelig gælder. Så at være på tavlen efter første kamp må siges at være godkendt. Og så må rettelserne komme frem til næste kamp. Især tabet af næsten alle nærkampe var irriterende og bevirkede at Hobrospillerne havde bolden mere end godt var. Og så bliver de naturligvis også hjulpet frem af en føring efter 25 minutters spil, hvor en dødbold bliver forlænget ind i nettet af Hobros Kian Christensen.

Ingen kamp er dog som bekendt færdig før dommerens sidste fløjt har lydt, og når det så samtidig er sådan, at Jeppe Kjær havde lyst til at følge pokalindsatsen op – ja så kom det ene point i hus. Jeppe modtager bolden mellem venner og fjender i straffesparksfeltet, og på typisk Kjær mener, så var det lige to hurtige og tætte træk og så ind i kassen med bolden til 1 – 1. Faktisk havde samme Kjær to skud på stolpen i anden halvleg. Det ene bare to minutter før scoringen.

Og så var det alligevel ved at gå galt i dommerens overtid, da to Hobrofolk var alene med Esben Hansen i Roskildemålet, men de valgte heldigvis at genere hinanden så meget, at den store chance bliv misbrugt.

Det er meget at rette op på, men vigtigt var det at få point på udebane. Og faktisk kan det og vil det sikkert blive meget bedre på søndag i egen hule.