Oscar Buch og FCR går hver til sit

13. juni 2017

Oscar har taget steppet fra ungdomsfodbold til senior, og har derfor været med omkring førsteholdet i flere år efterhånden. Oscar og klubben er nu blevet enige om, at kontrakten ophæves, så Oscar kan søge spilletid andetsteds.

"Vi har valgt at ophæve samarbejdet med Oscar Buch. Vi har været glade for at have Oscar i klubben. Han har det sidste halve år været udlejet til Brønshøj, i håb om spilletid på lidt lavere niveau. Desværre blev det ikke til så meget spilletid på grund af skader, der har holdt ham ukampdygtig. Oscar har selv bedt om at få kontrakten ophævet, da han mener, at der er for langt til spilletid. Vi takker Oscar for sin tid i FCR og ønsker ham held og lykke fremover.” lyder det fra Anders Theil.

Oscar Buch er ked af bruddet, men han mener også, at det er det rigtige “næste skridt” i karrieren:

"Efter 15 år i klubben har Roskilde været den grundlæggende byggesten omkring mig som spiller, helt tilbage fra da min far var træner og op igennem rækkerne. Jeg er utrolig ærgerlig over at skulle forlade klubben, da den betyder rigtig meget for mig, men jeg må også indrømme, at jeg har brug for at komme et andet sted hen og udvikle mig, et sted hvor jeg får mere tillid end jeg har fået i FCR som seniorspiller. FCR betyder utrolig meget for mig og derfor gør det ondt at skulle sige farvel i denne omgang, og jeg håber, at det en dag bliver til et gensyn."

Vi ønsker Buch held og lykke fremover - og vil gerne takke ham for mange gode tider i Roskilde.