Optakt til FC Roskilde - Fremad Amager

Spændingen er på kogepunktet i NordicBet Ligaen, og de sidste tre intense runder står for døren. Om to uger er det hele afgjort - og så ved vi, om FC Roskilde rykker direkte op i Superligaen, om det bliver til to nervepirrende playoff-kampe, eller om spillerne kan gå på sommerferie efter sæsonens sidste kamp, der skal spilles på udebane mod HB Køge, for derefter at skulle forberede sig til endnu en sæson i landets næstbedste række.

Første skridt mod en plads helt oppe, hvor det er sjovt, tages i morgen, når traditionsklubben Fremad Amager kommer på besøg i "Ørnereden". Her skal FC Roskilde rejse sig efter torsdagens miserable indsats i Nykøbing, hvor "Hele byens hold" tabte et vigtigt skridt i topstriden, hvis gæsterne fra Amager skal besejres.

Cheftræner i ambitiøse Fremad Amager er John "Faxe" Jensen, der styrer tropperne, når den tidligere topklubs spillere løber på banen. Ved hans side som assistent er tidligere Gladbach- og FCK-spiller og Ståle Solbakken-assistent, Peter Nielsen.

Truppen tæller de tidligere FCR-spillere; målmand Mikkel Hasling samt forsvarsspillerne Mike Mortensen og Christian G. Møller. Men også Redzep, Senoglu, Friis, Abdalas og Kaagh er spillere, der helt naturligt fremkalder respekt.

Fremad Amager er altid svære at spille mod, da man med statsgaranti kan forvente en 100% arbejdsindsats fra deres side. Samtidig plejer deres loyale supportere talstærkt at følge deres hold i tykt og tyndt, så man tydeligt kan både se og høre dem på stadion - så FC Roskilde Fan Club får deres at se til på lægterne.

Fremad Amager tabte i sidste runde 0-3 hjemme mod Næstved, der kæmper for overlevelse, så Amar'kanerne må være lige så opsatte på revanche, som os selv.

FC Roskilde skal holde fokus på denne ene kamp - og ikke tænkte på kampen i Nykøbing eller næste kamp - og det står også klart, at spillere og trænere skal vise sig fra deres bedste og klogeste side, hvis vi skal kunne trække os sejrrigt ud af dagens duel. Alle ved jo, at holdet kan gøre det og levere på et højt niveau, for vi så jo en bund solid indsats så sent som i søndags mod Vendsyssel FF og en flot fight mod Hobro, ugen før, hvor topholdet blev besejret 1-2 på eget græs.

Det er den indstilling og tro på tingene, spillerne igen skal finde frem - og gør de det, så ligger der også point og venter i morgen.

Det bliver så spændende, som det næsten kan blive. Spillerne har brug for al den hjælp fra lægterne, som de overhovedet kan få. Så mød op og støt gutterne.

Vel mødt i "Ørnereden"