Interview med Anders Nielsen

Den 20. februar 2012 - og fire dage frem - kunne brugerne af FC Roskildes hjemmeside, stille spørgsmål til Anders Nielsen.

Disse spørgsmål har "Nille" nu fået og besvaret, og det lidt alternative interview kan du læse her nedenfor:

Anette: Scorer du 5 mål resten af sæsonen, giver jeg en is ;-)

”Nille”: Hej Anette.

Det lyder som en aftale! Men jeg må nok nøjes med en sodavandsis da trænerteamet mener fedt procenten er lidt for høj i øjeblikket ;-)

Anders Peter Nielsen: Tillykke (lidt forsinket) med dit skifte fra "bænken" til stampladsen. Vil vi se en offensiv Anders Nielsen med mål i støvlerne, eller en mere afdæmpet forsvarsspiller i forårssæsonen?

”Nille”: Hej Anders Peter Nielsen.

Først og fremmest mange tak.

Forhåbentlig kommer der til at være lidt mål i støvlerne, men nu har jeg aldrig været den helt store målsluger. Med hensyn til dit spørgsmål om afdæmpet forsvarsspiller, så bliver det nok en god blanding af det offensive og det defensive. De kampe hvor vi skal frem og præge tingene, der har vi backs selvfølgelig en masse muligheder for at komme længere frem på banen. Kampe mod de "store" hold, tror jeg det kommer til at give sig selv, da vi automatisk vil blive presset længere tilbage på banen.

Jonathan: Hej Anders - Hvad er grunden til dit store gennembrud i FC Roskilde? Nu jeg jo kan se du faktisk også har spillet i Næstved en del år.

Med venlig hilsen, Jonathan/ Næstved fanen!

”Nille”: Hej Jonathan.

Det er nok lidt svært at sige helt specifikt, men en ændret spille stil efter Carsten Broe er kommet til klubben har da helt klart været til min fordel.

Næstved er en fantastisk klub, og klubben vil altid betyde noget for mig - spillede der trods alt i 15 år. Når det så er sagt, så var det også FC Roskilde der for alvor satte gang i min karriere. Der er en lidt anden mentalitet her i Roskilde, og det er i sidste ende det der har rykket mig.

Thomas Mogensen: Carsten Broe går meget op i at I skal være omstillingsparate, så der kan ændres fra 4-3-3 til 3-5-2 undervejs i kampene. Hvor stor forskel er der for dig som back/wingback på formationerne?

”Nille”: Hej Thomas,

Det har du fuldstændig ret i - hvilket jeg egentlig også synes er en god ide, da det gør at vores modstanderne hele tiden skal forholde sig til nye ting i vores spil. For os backs er der faktisk ikke den store forskel. Vi har heldigvis nogle stærke midterforsvar, og det gør arbejdet lidt nemmere for backs, da vi "kun" skal koncentrere os om vores direkte kantspiller.

Peter Jørgensen: Dav Anders.Har du altid spillet venstre back eller har du spillet andre positioner og i forlængelse af dette, hvor mange år har du spillet i FC Roskilde?

”Nille”: Hej Peter,

Da jeg skiftede til FC Roskilde for 5 år siden spillede jeg faktisk central midtbane, men da der var flere kompetente spillere til de pladser, så blev jeg afprøvet på backen. Og der har jeg så spillet lige siden, hvilket jeg er rigtig glad for.

Fra FCR Webredaktionen siger vi mange tak for de indsendte spørgsmål!