FC Roskilde siger farvel til Rice og Fitel

Efter tilkomst til truppen i sommer siger FC Roskilde ved årets udløb farvel til amerikanske Jared Rice og dansk-ukrainske Maksym Fitel.

Jared Rice blev i sommers hentet til klubben på en toårig kontrakt fra amerikanske SMU Mustangs. Der var dengang rift om venstrebacken, men han har siden ikke slået i gennem på holdet, og det er således kun blevet til fire optrædener for Ørnene. I pokalkampene mod Greve IF, Fremad Amager og AaB startede Rice inde, mens det er blevet til en indskiftning i Nordic Bet LIGAen mod Thisted IF.

Man er blevet enig om at ophæve kontrakten, da Rice er for langt fra startopstillingen i forhold til de positioner, han kan spille.

Maksym Fitel ankom til FC Roskilde i slutningen af september måned efter at have trænet med i FC Helsingør under Christian Lønstrup. Man blev dengang enige om en kontrakt, der løb året ud. Den bliver nu ikke forlænget, da udsigterne til spilletid var for store. Han blev hentet ind for at hæve niveauet til træning og styrke bredden, men det er ikke blevet til nok spilletid – hverken fra klubbens eller Fitels synspunkt. Fitel startede inde i pokalkampen mod AaB og blev skiftet ind i de sidste fem minutter af turneringskampen mod FC Helsingør.
Kontrakten bliver ikke forlænget, da Maksym Fitel har en alder, hvor han skal have mere spilletid, end han kan få lige nu i FC Roskilde.

Begge spillere har været en fornøjelse at have i omklædningsrummet og alle i klubben ønsker dem begge held og lykke fremover.